دوره آموزشی حرکت در زمین بدمینتون فردا در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۵۳۱۸
محمدی‌پور در گفتگو با دانشجو:

دوره آموزشی حرکت در زمین بدمینتون فردا در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود

دبیر انجمن علمی تربیت بدنی دانشگاه پیام‌نور بیرجند گفت: دوره آموزشی حرکت در زمین بدمینتون با حضور مربی بین‌المللی و با ارائه مدرک معتبر بین‌المللی فردا در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود.

دوره آموزشی حرکت در زمین بدمینتون فردا در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود

مهزیار محمدی‌پور، دبیر انجمن علمی تربیت بدنی و نهاد‌های ورزشی دانشگاه پیام نور بیرجند در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از برگزاری دوره مربی‌گری درجه سه بدمینتون با میزبانی این دانشگاه خبر داد و گفت: این دوره زیرنظر حسن بزرگ‌زاد، مربی بین‌المللی و مربی سابق تیم ملی بدمینتون و به مدت پنج روز برگزار شد.

محمدی‌پور با بیان اینکه از فردا دوره آموزشی حرکت در زمین بدمینتون (شاتل تایم) نیز آغاز می‌شود، اظهار کرد: مجوز این دوره‌ها در سطح آسیا اعتبار دارد.

دبیر انجمن علمی تربیت بدنی دانشگاه پیام نور بیرجند ادامه داد: دوره مربی‌گری پس از ۱۰ سال برای آقایان برگزار شده و دوره شاتل تایم اولین بار است که در سطح خراسان جنوبی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این دوره‌های آموزشی ویژه آقایان است، گفت: ۲۵ نفر از معلمان، دانشجویان و استادان تربیت بدنی در این دوره‌ها شرکت کردند.
پربازدیدترین آخرین اخبار