جشنواره پژوهش و کارآفرینی در زنجیره ارزش حبوبات با هدف هدف ترویج تغذیه سالم و حمایت از کارآفرینان تولید غذا در دانشگاه علوم کشاورزی گرگان برگزار شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین جشنواره پژوهش و کارآفرینی در زنجیره ارزش حبوبات به همت دانشکده تولید گیاهی و مرکز کارآفرینی دانشگاه علوم کشاروزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.
این جشنواره با شعار «زیست بوم پایدار، تغذیه سالم و فرصتهای کارآفرینی» و با حضور دانشجویان دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگا گنبدکاووس اجرا شد.
در بخش مسابقه طبخ غذا در این جشنواره، دانشجویان دانشگاه گنبدکاووس رتبه سوم بهترین پخت غذا با حبوبات را به دست آورد.
همچنین در این مراسم که با هدف ترویج تغذیه سالم و حمایت از کارآفرینان تولید غذا برگزار شده بود، از دانشجویان کارآفرین با اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد.