آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۹۴۷۸
مختاری در افتتاحیه اردوگاه امام رضا(ع):

امکان پذیرایی از ١٠٠٠ نفر را در مجموعه جوانان آستان قدس داریم/ رونمایی از سامانه‌ای برای استفاده از ظرفیت اردویی آستان

رئیس سازمان جوانان آستان قدس رضوی گفت: امروز امکان پذیرایی از ١٠٠٠ نفر را در مجموعه جوانان آستان قدس داریم و پیش‌بینى می‌کنیم این عدد به زودی به ٢٠٠٠ نفر برسد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، مختاری، رئیس سازمان جوانان آستان قدس رضوی صبح امروز در افتتاحیه اردوگاه دانشجویی امام رضا(ع) در جمع دانشجویان گفت: آستان قدس رسالت اصلیش بحث معرفت افزایی است. سالانه هزاران اردو به سمت مشهد انجام می‌شود و شعار ما این است که مشهد را به محلی برای اجتماعات جوانان تبدیل کنیم.
 
مختاری خاطرنشان کرد: برای این موضوع زیرساخت‌هایی را ایجاد کردیم و کتب مختلفی به نگارش در آمده است که این کتاب‌ها زیر ساخت معرفتى است.

وی ادامه داد: باغ بیلدر که ٩٠ سال از آن استفاده تشریفاتی مى شده است، اکنون در اختیار جوانان قرار گرفته و تا به امروز ٥٠هزار نفر از این باغ استفاده کردند.

مختاری با بیان اینکه مجموعه جوانان آستان قدس هم محیطی است که تا کنون میزبان ١٢هزار نفر بوده، گفت: محل اردوگاه دانشجویى امام رضا (ع) هم سومین محلى بود که در اختیار جوانان دانشجو قرار گرفت.

رئیس سازمان جوانان آستان قدس رضوی ادا مه داد: ما امروز امکان پذیرایی از ١٠٠٠ نفر را در مجموعه جوانان استان قدس داریم و پیش بینى می کنیم این عدد به زودی به ٢٠٠٠ نفر برسد.

وی خاطرنشان کرد: ما سالانه با همکاری نهاد رهبری در دانشگاهها از ٢٠هزار نفر در مشهد پذیرایی می کنیم و این اتفاقات با ایجاد زیر ساخت‌های مختلف ایجاد شده است.

مختاری افزود: سایت اردو طراحی شده و امروز از این سامانه رونمایی می‌شود. تمام کسانی که بخواهند از ظرفیت اردویی آستان قدس استفاده کنند باید به این سامانه مراجعه کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار