کد خبر:۷۳۳۱۸۴

نامه سرگشاده انجمن ققنوس به روحانی/ برکناری وزیر آموزش و پرورش حداقل خواسته ما است

انجمن ققنوس در پی حادثه آتش سوزی دبستان اسوه و جانباختن 4 نفر از دانش آموزان به رییس جمهور نامه سرگشاده داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، انجمن ققنوس در پی حادثه آتش سوزی دبستان اسوه و جانباختن 4 نفر از دانش آموزان به رییس جمهور نامه سرگشاده داد.
متن این نامه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
رئیس جمهور مسئول
جناب آقای دکتر حسن روحانی

با سلام و احترام

مدرسه‌ای دیگر سوخت و فرزندانی از خطه سیستان و بلوچستان از این مرز و بوم را با خود به کام آتش برد و سوزاند.
مسئولان ذیربط به هشدار‌های مکرر و پیگیری مستمر انجمن ققنوس (جمعیت حمایت از بیماران سوخته) برای استاندارد سازی و پیشگیری از این نوع حوادث اهمیتی ندادند و متاسفانه بار دیگر آن شد که نباید!
شین آباد دیگری اتفاق افتاد و پرونده‌ای تلخ به کارنامه بی توجهی و عدم انجام وظایف مسئولان اضافه شد. آن‌هایی که بعد از اتفاق افتادن یک حادثه به یاد پیگیری می‌افتند، اهمیت واقعی و قلبی برای ایمنی و جان فرزندان ایران قائل نیستند.
سهل انگاری این مسئولین، به خصوص وزارت آموزش و پرورش که مسئول مستقیم این گونه حوادث است، قابل اغماض و چشم پوشی نیست.
بازرسی دقیق و مستمر فضا‌های آموزشی تحت نظارت وزارت مذکور وتوجه به ایمنی آن از وظایف بدیهی این وزارتخانه است که به آن توجهی نشده است.
استعفا یا برکناری وزیر آموزش و پرورش به دلیل بی کفایتی یا بی توجهی، حداقل خواسته انجمن ققنوس (جمعیت حمایت از بیماران سوخته) است.
انجمن ققنوس همچون گذشته در کنار خانواده‌های دلسوخته و داغدیده ایستاده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۱
.متاسفم برای فردی بنام مسول اموزش و پرورش
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار