ورود سامانه بارشی جدید، از فردا+ فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۴۴۱۲

ورود سامانه بارشی جدید، از فردا+ فیلم

کارشناس سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرد از فردا به تدریج سامانه بارشی تازه از مرز‌های غربی وارد کشور شود.

ورود سامانه بارشی جدید، از فردا+ فیلم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کارشناس سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرد از فردا به تدریج سامانه بارشی تازه از مرز‌های غربی وارد کشور شود.
امیر سرکرده افزود: امروز پیش بینی می‌شود در غالب نقاط کشور جوی آرام و پایداری داشته باشیم که خبر خوبی برای شهر‌های پرجمعیت و صنعتی مانند تهران، کرج، اصفهان، اراک نیست، چون انباشت آلاینده‌های جوی را در پی خواهد داشت.
وی گفت: برای تهران هم پیش بینی شده است امروز شرایط برای گروه‌های حساس، ناسالم باشد و دیروز نیز همین شرایط را برای تهران داشتیم.
سرکرده گفت: دمای تهران امروز در گرم‌ترین ساعت به ۱۰ درجه می‌رسد.
 
 
کد ویدیو
 

کارشناس هواشناسی افزود: پیش‌بینی می‌شود برای فردا به تدریج سامانه بارشی جدید از مرز‌های غربی به کشور وارد شود و فردا بعد از ظهر ابتدا نواحی غربی یعنی آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه و ایلام و همچنین قسمت‌هایی از استان خوزستان بارش خواهند داشت و به تدریج این سامانه بارشی به نواحی مرکزی و همین طور به سواحل دریای خزر و دامنه‌های جنوبی البرز هم می‌رسد.
پیش‌بینی می‌شود از پنجشنبه بعد از ظهر تا جمعه بعد از ظهر در استان‌های غربی مثل آذربایجان غربی، شرقی، اردبیل و استان کردستان شاهد بارش باران باشیم.
وی ادامه داد: در نواحی جنوبی‌تر نیز مانند ایلام، خوزستان، لرستان، چهار محال و بختیاری، کهکیلویه و بویر احمد و شمال استان بوشهر بارش خواهیم داشت.
سرکرده گفت: پنجشنبه شب استان مرکزی نیز بارش خواهد داشت و در نواحی جنوبی دامنه‌های البرز از جمله استان‌های تهران، البرز، قزوین و زنجان از پنجشنبه بعد از ظهر باید منتظر بارش باشیم.
وی افزود: برای سواحل دریای خزر یعنی گیلان، مازندران و گلستان نیز بارش اتفاق می‌افتد و کسانی که قصد سفر دارند، یادشان باشد که در جاده‌های کوهستانی ۱۰۰ درصد بارش به صورت برف خواهد بود و حتما زنجیر چرخ و لوازم زمستانی به همراه خود داشته باشند.
کارشناس هواشناسی گفت: با توجه به سرمای هوا و رطوبتی که وجود دارد مه صبحگاهی را معمولا در جاده‌های کوهستانی داریم که باعث کاهش دید رانندگان خواهد شد.
وی افزود: آب‌های جنوبی خلیج فارس پیش بینی شده است برای فردا و پس فردا مواج باشد و دلیل آن وزش باد شدید در مرکز خلیج فارس است.
پربازدیدترین آخرین اخبار