کد خبر:۷۳۴۸۰۶
هشدار رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور تهران:

رانندگان هنگام توقف در حاشیه بزرگراه حتماً از علائم ایمنی استفاده کنند

رئیس مرکز کنترل ترافیک این پلیس گفت: توقف در حاشیه معابر خصوصاً بزرگراه‌ها می‌تواند یکی از دلایل رخ دادن تصادفات باشد.
سرهنگ محمد رازقی اظهار داشت: رانندگان در مواقع اضطراری مانند خرابی خودرو و... برای توقف در حاشیه محور‌هایی که سرعت تردد خودرو‌های عبوری بالا است، حتماً از علائم ایمنی استفاده کنند. در هنگام روز مثلث خطر را در فاصله ۷۰ متری عقب خودرو و در هنگام شب و جا‌هایی که دید محدود است، در فاصله ۲۵۰ متری عقب خودرو قرار دهند.

وی افزود: با توجه به تعدد زیاد تصادفات در شهر تهران به‌علت توقف در حاشیه محورها، توصیه می‌شود رانندگان عبوری نیز برای جلوگیری از وقوع تصادفات با احتیاط و توجه کامل به جلو رانندگی کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار