آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۵۲۷۹
عبدالهی در گفتگو با دانشجو:

رسانه‌ها نقش مهمی در نمایش استقامت و ایستادگی مردم دارند

مسئول بسیج دانشجویی شهید همت دانشگاه شیخ بهایی اصفهان گفت: مردم ایران در ۹ دی ۸۸ بار دیگر توانستند استقامت و ایستادگی در راه نظام و انقلاب را به جهانیان نشان دهند.

نقش مهم رسانه‌ها در ایجاد گفتمان سازی با محوریت اهداف انقلاب

محمد عبدالهی، مسئول بسیج دانشجویی شهید همت دانشگاه شیخ بهایی اصفهان در گفتگو با خبرگزاری دانشجو در اصفهان، پیرامون حماسه ۹ دی اظهار داشت: در روز عاشورای سال ۸۸ گروهی به بهانه تقلب انتخاباتی و به جهت مبارزه با شعائر حسینی دست به اغتشاش زدند، که البته در ۹ دی ماه همان سال مردم شریف و با بصیرت ایران برگ زرین دیگری به افتخارات خود افزودند و حماسه‌ای را خلق کردند.

مسئول بسیج دانشجویی شهید همت دانشگاه شیخ بهایی اصفهان با اشاره به اینکه این روز به صورت نمادین است، تصریح کرد: همانطور که در سال‌های اخیر دشمن با جنگ نرم وارد میدان شده ما نیز می‌توانیم با ایجاد تغییر مثبت در روش‌های فکری و اقدامات خود هر روز به مقابله با اینگونه دسیسه‌ها بپردازیم.

وی حضور دانشجویان به عنوان قشر جوان و فرهیخته جامعه در مراسم ۹ دی را مهم ارزیابی کرد و گفت: این قشر فعال جامعه تأثیر به سزایی در شکوه وعظمت این حماسه و شکست اهداف دشمن داشته و دارند.

عبداللهی با تاکید بر نقش مهم رسانه‌ها در ایجاد گفتمان سازی دبا محوریتا هداف انقلاب اظهار داشت: با وجود رسانه‌ها و پوشش خبری آن قبل و بعد از انتخابات بود که مردم ایران بار دیگر توانستند استقامت و ایستادگی در راه نظام و انقلاب را به جهانیان نشان دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار