کد خبر:۷۳۶۲۲۵
آب شیرینی در گفتگو با دانشجو:

استانی شدن انتخابات مجلس باند بازی‌های سیاسی را افزایش می‌دهد

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان بوشهر گفت: با استانی شدن انتخابات مجلس شاهد کاهش سرکشی نمایندگان از مناطق مختلف و عدم محقق شدن دیدار‌های مردمی و ورود باند‌های قدرت به این عرصه خواهیم بود.

رضا آب شیرینی، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره استانی شده انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: انتخابات در هر کشوری مظهر و نماد مردم سالاری و مشارکت دادن آنان در تعیین سرنوشت خود است.

وی افزود: مردم ایران اسلامی در طول ۴۰ سال انقلاب اسلامی بار‌ها در صحنه تعیین سرنوشت خود حاضر شده و با مشارکت حداکثری، پایبندی خود را به نظام مقدس جمهوری اسلامی اعلام کرده اند.

آب شیرینی اضافه کرد: یکی از عرصه‌های مهم حضور مردم پای صندوق‌های رای، انتخابات مجلس شورای اسلامی است که مردم از جناح‌ها و طوایف مختلف برای انتخاب فرد اصلح و مورد قبول خود ایفای نقش کرده و با حساسیت ویژه‌ای به ویژه در میدان عمل حضور پیدا می‌کنند.

وی ادامه داد: چند سالی است که استانی شدن انتخابات مجلس مطرح شده که البته هنوز مکانیزم و ساز و کار آن به صورت شفاف اعلام نشده است، اما آنچه مشخص است این طرح معایب و محاسنی را به دنبال خواهد داشت.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان بوشهر ادامه داد: برخی از محاسن این طرح عبارتند از: پیگیری مطالبات همه مردم استان از طرف افراد منتخب، دفاع از مطالبات استان از طرف افراد منتخب، وحدت و همدلی بیشتر منتخبین مردم استان در مجلس.

وی ادامه داد: نکته‌ای که حائز اهمیت است و مورد توجه مردم نیز در گمانه زنی‌های مختلف می‌باشد این است که ممکن است شهرستانی که دارای اهمیت و جایگاه ویژه‌ای در استان است در این طرح هیچ نماینده‌ای نداشته باشد و بیم آن می‌رود که افراد منتخب با وجود نماینده استان بودن، بیشتر پیگیر مطالبات و حقوق مردم شهر خود باشند. از طرفی در زمان انتخابات نیز ممکن است اختلافات طایفه‌ای و حتی شهری شکل گیرد که ممکن است استان را با چالش امنیتی مواجه کند.

آب شیرینی افزود: با نگاهی دیگر به این مورد می‌توان عنوان کرد که استانی شدن انتخابات عرصه را برای مشارکت بیشتر مردم پای صندوق‌های رای فراهم خواهد کرد. مردم رغبت بیشتری خواهند داشت تا کاندیدای مورد نظر خود را وارد مجلس کنند. ضمن اینکه نمایندگان استانی نیز فرصت و فراغ بال بیشتری خواهند داشت تا مسائل و مشکلات حوزه انتخابیه خود (استان) را پیگیری کنند و از طرفی با فکر آسوده تری می‌توانند در مسائل کلان نظام و قانون گذاری ایفای نقش کنند. از بسیاری از مسائل و پیگیری‌های قومی و قبیله‌ای راحت خواهند شد و وقت بیشتری را برای رسیدگی به مطالبات استانی مردم خواهند داشت.

وی خاطرنشان کرد: بسیارند افرادی با صلاحیت که توان مالی برای وارد شدن در عرصه انتخابات به صورت استانی را ندارند و این یکی دیگر از معایب اجرای این طرح است. کاهش سرکشی نماینده از مناطق مختلف و عدم محقق شدن ایده آل دیدار‌های مردمی و ورود باند‌های قدرت به این عرصه و افزایش بازی‌های سیاسی و باندی شدن خانه ملت از دیگر معایب آن است.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان بوشهر اظهار داشت: در صورت بروز تخلف در زمان انتخابات در یک حوزه با ابطال آرا به آن، قطعا بر کل آرای استانی تاثیر خواهد گذاشت که موجبات نارضایتی و مسائل امنیتی را به دنبال خواهد داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار