آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۷۵۱۲
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان:

تفکرات شبه لیبرالی منجر به لغو برنامه‌های بسیج دانشجویی دانشگاه هایتک شده است/ رفتار مسئولان نمایانگر و یادآور دوران استبداد است

شورای تبیین مواضع دفتر بسیج دانشجویی شهرستان کرمان در بیانیه‌ای با انتقاد از لغو برنامه‌های دانشجویان دانشگاه هایتک اعلام کرد که تفکرات شبه لیبرالی مسئولان باعث شده است که برنامه‌های بسیج دانشجویی لغو شود.

 به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع دفتر بسیج دانشجویی شهرستان کرمان در بیانیه‌ای با انتقاد از لغو برنامه‌های دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان نوشت: متاسفانه خط مشی و تفکرات شبه لیبرالی مسئولان آن دانشگاه باعث شده است که برنامه‌های بسیج دانشجویی به انحای مختلف لغو شود یا آنکه در جهت برگزاری آن‌ها مشکلات عدیده حاصل گردد.

در این بیانیه آمده است: در راستای انجام وظیفه و جامه عمل پوشاندن به فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب در خصوص رسالت‌هایی که بر دوش تشکل‌های اصیل دانشجویی قرار گرفته، بسیج دانشجویی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان (هایتک) در راستای رسالت دانشجویی خود همواره سعی نموده تا جایگاه خود را در خیمه فرماندهی انقلاب مشخص کند و نمود بارز جوان مومن انقلابی در دانشگاه باشد. اما متاسفانه خط مشی و تفکرات شبه لیبرالی مسئولان آن دانشگاه باعث شده است که برنامه‌های بسیج دانشجویی به انحای مختلف لغو شود یا آنکه در جهت برگزاری آن‌ها مشکلات عدیده حاصل شود.

این بیانیه می‌افزاید: مصداق بارز آن لغو تریبون آزاد بسیج دانشجویی با موضوع مشکلات دانشجویی و مسائل صنفی است. بسیج دانشجویی این دانشگاه در تاریخ ۵ دی درخواست مجوز برگزاری این تریبون در تاریخ ۱۷ دی  را به دبیرخانه هیات نظارت دانشگاه ارسال نمود، اما علیرغم گذر از مدت قانونی برای پاسخگویی به این درخواست توسط هیات نظارت و عدم پاسخگویی که طبق قانون و آیین نامه تشکل‌های دانشجویی به منزله تائید تلقی می‌شود، حراست دانشگاه از برگزاری تریبون جلوگیری بعمل آورد.

در این بیانیه آمده است: همچنین دو تریبون آزاد قبلی با موضوعات ازدواج و اشتغال نیز با دلایل غیرمنطقی و واهی لغو گردیده است. رفتار‌های صورت گرفته از سوی مسئولان آن دانشگاه که مسبوق به سابقه هم است نمایانگر و یادآور دوران استبداد است و این رفتار‌ها مغایر اندیشه‌ها و گفتمان و رهنمود‌ها و درخواست‌های مقام معظم رهبری و دهن کجی به فرمایشات ایشان است.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: از دیگر موارد می‌توان به توهین‌های مکرر مسئولین دانشگاه به دانشجویان بسیجی اشاره کرد. روند سرکوب فعالیت‌های دانشجویی با استفاده از تصمیمات ناگهانی و بدون توجیه خلاف شعار‌های دولت تدبیر وامید است. اینکه مجموعه‌ای در ساختار وزارت علوم و تحقیقات خود را فراتر از همه‌ قوانین و مقررات کشور بداند، بسیار دردناک وعجیب است. این آرامش‌های قبرستانی که با فشار بر قشر دانشجو به وجود می‌آید، مطلوب کدام جریان سیاسی در استان است؟ کدام مسئول اجرایی یا غیراجرایی تمایل دارند دانشجویان فعالیتی نداشته باشند؟

این بیانیه تصریح می کند: لذا بدینوسیله به اطلاع همه‌ دانشجویان و مسئولین دانشگاه می‌رسانیم بسیج دانشجویی قاطعانه و محکم در جهت برگزاری برنامه‌های خود و حرکت در راستای فرمایشات مقام عظمای ولایت ایستاده و تلاش می نماید. شورای تبیین مواضع دفتر بسیج دانشجویی شهرستان کرمان این رفتار‌ها را محکوم می‌نماید و این حق را برای خود قائل است تا این مسائل را پیگیری قانونی نموده و در صورت ادامه این روند، برخورد مناسب را اتخاذ و آتش به اختیار عمل نماید.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار