کد خبر:۷۳۸۹۸۶
رئیس بنیاد نخبگان یزد:

چهره‌های ماندگار دانشگاهی در یزد تجلیل می‌شوند

رئیس بنیاد نخبگان استان یزد گفت: به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از چهره‌های ماندگار حوزه علم و فناوری و دانشگاهی یزد تجلیل می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد قویدل، رئیس بنیاد نخبگان استان یزد  در جلسه کارگروه دانشگاهیان، علم و فناوری چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: چهره‌های شاخص علمی و دانشگاهی از افتخارات و دستاورد‌های انقلاب اسلامی هستند که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب از برخی از آن‌ها تجلیل خواهد شد.

وی بیان کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های یزد که در سطح ملی مطرح هستند، از گزینه‌های مدنظر برای تجلیل در مراسم‌های دهه فجر امسال هستند که از جمله این افراد می‌توان به دکتر ملک افضلی اشاره کرد.

قویدل همچنین عنوان کرد: یکی از اقداماتی که توسط کارگروه دانشگاهیان، علم و فناوری چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب قابل بررسی است، میزان اثرگذاری دانشگاه‌ها بر جامعه است و امیدواریم دانشگاه‌ها هر چه سریع‌تر برنامه‌های خود را در این زمینه ارائه دهند.

مدیر اجرایی کمیته نمایشگاهی ستاد دهه فجر استان یزد نیز در این نشست با بیان اینکه ۳۰ غرفه برای دانشگاهیان، علم و فناوری در نمایشگاه دستاورد‌های انقلاب اسلامی پیش‌بینی شده است، اظهار داشت: تلاش می‌کنیم در کنار این نمایشگاه، یک بیمارستان صحرایی نیز راه اندازی کنیم تا خدمات پزشکی به مردم ارائه شود.

محمدرضا خبرگی عنوان کرد: در این نمایشگاه که به مدت پنج شب برپا خواهد بود، هر شب دو شهرستان می‌توانند توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خود را برای مردم بازگو کنند که بخشی از این زمان را می‌توان به دانشگاه‌های هر شهرستان اختصاص داد.

معاون آموزشی دانشگاه یزد نیز در این نشست به ارائه آمار دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های مختلف استان یزد از جمله دانشگاه امام جواد (ع)، دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه میبد، دانشگاه یزد، دانشگاه اردکان، دانشگاه پیام نور، موسسه آموزش عالی دارالعلم، دانشگاه علمی کاربردی، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه یزد پرداخت.

قاسم برید لقمانی عنوان کرد: آمار آموزش عالی استان یزد در طول چهار دهه گذشته بر اساس برخی شاخص‌ها مورد بررسی قرار گرفته و همه تلاش ما این است که با این آمار‌ها یک قدم به بهره‌برداری مناسب از ظرفیت‌های دانشگاهی استان نزدیک شویم.

 رونمایی از ۱۰ محصول جدید در حوزه فناوری در نمایشگاه دستاورد‌های انقلاب اسلامی، هماهنگی به منظور برپایی غرفه‌های دانشگاه‌های استان در این نمایشگاه و ... بخشی دیگر از مباحث مطرح شده در این نشست بود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار