استکبار تلاشش این بود که ایران چهل سالگی انقلاب را نبیند/دشمنان مخالف این مدل از جمهوری اسلامی هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۰۶۰۶
رئیس بسیج اساتید گلستان:

استکبار تلاشش این بود که ایران چهل سالگی انقلاب را نبیند/دشمنان مخالف این مدل از جمهوری اسلامی هستند

رئیس بسیج اساتید گلستان گفت: توطئه‌ها و مکر‌های استکبار برای این بود که ایران اسلامی چهل سالگی انقلاب را نبیند و این باور عمیق امام خمینی (ره) به سنت‌های الهی نخستین دلیل دوام انقلاب است .

استکبار تلاشش این بود که ایران چهل سالگی انقلاب را نبیند/دشمنان مخالف این مدل از جمهوری اسلامی هستند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غلامرضا منتظری، رئیس بسیج اساتید گلستان در جلسه جنبش مردمی پاسداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی با حضور نماینده‌های مختلف کارگروه‌های این جنبش مردمی در سالن جلسات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گلستان برگزار شد، گفت: انقلاب نهالی مقدس بود که توسط باغبانی خداباور در مزرعه جان ما کشت شد و علی‌رغم توطئه‌ها به شجره طیبه‌ای تبدیل شده که چهل بهار را سپری کرده است.

وی افزود: این شجره طیبه برای کسانی که میخواهند سربلند باشند عطری جانفزاست و در مقابل نیز وحشتی بی‌امان به اردوگاه مخالفان و دشمنان انداخته است.

منتظری علت هراس و وحشت دشمنان را شکل‌گیری اسلام ناب با محوریت حضرت امام (ره) و استقلال و سربلندی ایران اسلامی معرفی کرد و اظهار داشت: دشمنان با این مدل از جمهوری اسلامی مخالف هستند و بطور مثال اگر کشوری همانند پاکستان بودیم بمب هسته‌ای هم در اختیارمان قرار می‌دادند.

رئیس بسیج اساتید گلستان یادآور شد: امام خمینی (ره) تبر خود را بر زنجیر وابستگی به استکبار قرار داد و لذا نخستین شعاری که سر داد نفی وابستگی فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و فکری به غرب و شرق بود.

وی خاطرنشان کرد: ملتی که وابسته و متکی باشد به شدت متزلزل خواهد بود و دشمنان از اینکه در کالبد این ملت ما می‌توانیم نهادینه شود واهمه داشت.

منتظری تاکید کرد: توطئه‌ها و مکر‌های استکبار برای این بود که ایران اسلامی چهل سالگی انقلاب را نبیند و این باور عمیق امام خمینی (ره) به سنت‌های الهی نخستین دلیل دوام انقلاب است و اگر این رهبری و درایت نبود در برابر یکی از این توطئه‌ها قطعا تسلیم می‌شدیم.

رئیس بسیج اساتید گلستان گفت: در فتنه سال ۸۸ کارشناس خبر انگلیسی بیان کرد که کار ایران تمام است به نظر علمی درست می‌گفت، ولی زمانی که با درایت رهبری این مهم رقم نخورد اعتراف کرد "کم کم دارم شک میکنم که شاید خدا هم ایرانی باشد".

وی نقش امامین انقلاب را بسیار بزرگ دانست و آن را رمز پیروزی انقلاب اسلامی خواند و گفت: همه آرزو می‌کنند که چنین فرد حکیمانه‌ای در تشکیلات کشور خود داشته باشند.
پربازدیدترین آخرین اخبار