عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه یک چهارم بودجه کشور به واردات نهادههای دامی و محصولات کشاورزی اختصاص مییابد، گفت:باید با برنامه ریزی بخشی از این محصولات را در داخل تولید کنیم.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یوسف داودی در مراسم پنجمین کنگره بین المللی «کلینیسینهای دامهای بزرگ» اظهار داشت: سالانه هزار میلیارد تومان صرف واردات نهادههای دامی و محصولات کشاورزی از جمله گوشت میشود.
وی اضافه کرد: این رقم حدود یک چهارم کل بودجه کشور است و با این وجود، نارضایتی در زمینه قیمت میان مردم و تولیدکنندگان همچنان وجود دارد.
نماینده دامپزشکان کشور با بیان اینکه کل بودجه سال ۱۳۹۸ با احتساب ۱.۵ میلیون بشکه صادرات نفت به قیمت ۵۴ دلار حدود ۴۰۷ هزار میلیارد تومان بسته شده است، تصریح کرد: تقریبا ۲۵ درصد این رقم صرف واردات نهادههای دامی و محصولات کشاورزی میشود.
داودی با اشاره به اینکه ۹۵ درصد ذرت، ۹۵ درصد کنجاله سویا و حدود ۵۰ درصد جو وارداتی است، تاکید کرد: باید در وزارت جهاد کشاورزی این نگاه تغییر کند و ما بتوانیم این محصولات را در داخل کشور تولید کنیم.
این نماینده مردم در مجلس دهم اضافه کرد: در واقع یک میلیارد دلار صرف واردات این کالاها میشود و علیرغم این مساله ما نتوانسته ایم ثباتی در بازار آنها ایجاد کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن انتقاد از جذب بیش از حد دانشجوی دامپزشکی اظهار داشت: در واقع هدف از احداث دانشگاه آزاد این بود که عقب ماندگیهای سالیان قبل در حوزه دانشگاه جبران شود، اما اکنون با جذب بیش از اندازه دانشجو روند کاملا معکوس شده است.
داودی با بیان اینکه در واقع در کنار دانشگاه آزاد که مدام به دلیل پول جذبهای چند برابری انجام داد دانشگاههای دولتی نیز رقیب این دانشگاه شده، افزود: دانشگاههای دولتی نیز با ایجاد واحدهای شبانه و پیام نور به طور مداوم از مردم پول دریافت کردند و اقدام به جذب دانشجو میکنند که اینها همه برخلاف قانون است.
به گفته وی بر اساس قانون دانشگاههای دولتی نباید از مردم پول بگیرند.
به گزارش مهر، پنجمین کنگره بین المللی کلینیسینهای دامهای بزرگ امروز در سالن همایشهای رازی با حضور مسئولان سازمان نظام دامپزشکی، سازمان دامپزشکی کشور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد و در این کنگره از دکتر تقی تقیپور بازرگانی دامپزشک نمونه ۷۰ ساله کشور تقدیر شد.