آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۲۰۷۱
رهبر انقلاب در دیدار مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی:

حوزه علمیه قم برای ابهام‌ها و مشکلات دینی باید راه حل ارائه دهد/ حضور دستگاه‌ها در فضای مجازی حضور جریان‌ساز باشد

حضرت آیت الله خامنه ای یک وظیفه مهم این دفتر را پاسخ به سؤال‌ها و نیاز‌های فکریِ جوانان، دانشجویان و گروه‌های اثرگذار فرهنگی برشمردند و توصیه‌هایی در خصوص حضور جریان‌ساز در فضای مجازی و آسیب‌شناسی مقوله تبلیغ بیان کردند.
حوزه علمیه قم برای ابهام‌ها و مشکلات دینی باید راه حل ارائه دهد/ حضور دستگاه‌ها در فضای مجازی حضور جریان‌ساز باشد
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،  حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی، یک وظیفه مهم این دفتر را پاسخ به سؤال‌ها و نیاز‌های فکریِ جوانان، دانشجویان و گروه‌های اثرگذار فرهنگی برشمردند و توصیه‌هایی در خصوص حضور جریان‌ساز در فضای مجازی و آسیب‌شناسی مقوله تبلیغ بیان کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تجلیل از خدمات دفتر تبلیغات اسلامی، وجود نواندیشی و روشنفکری دینی در این دفتر را مغتنم دانستند و گفتند: امروز، دوره انقلاب و روز‌های کار و حرکت‌های جهشی است و قم به این‌گونه نگاه‌ها و جهت‌گیری‌های نو، بیش از پیش احتیاج دارد.

ایشان دفتر تبلیغات اسلامی را یک واحد زنده و برخوردار از تألیفات پر شمار برشمردند و افزودند: البته جای دفتر تبلیغات در مجموعه‌های اثرگذار کشور خالی است و این دفتر باید با شناسایی مجموعه‌های مؤثر فرهنگی و پاسخ دادن به سؤال‌های دینی آنها، بر غنای فکری این مجموعه‌ها بیفزاید.

رهبر انقلاب با اشاره به سؤال‌های متنوعِ دینی که برای دست‌اندرکاران فعالیت‌های فرهنگی و هنری وجود دارد، خاطرنشان کردند: پاسخگویی به این سؤال‌ها و ابهام‌ها، وظیفه حوزه و دستگاه‌هایی همچون دفتر تبلیغات اسلامی است.

ایشان دفتر تبلیغات را به اولویت‌بندی و تمرکز بر کار‌های زمین‌مانده در حوزه علمیه قم توصیه کردند و در خصوص فعالیت‌های تبلیغی در فضای مجازی، افزودند: دستگاه‌های مختلفی در فضای مجازی حضور دارند، اما حضور در این فضا باید یک حضور جریان‌ساز باشد، ضمن اینکه بهترین راه شناسایی و ارتباط با گروه‌های مؤثر فرهنگی و یافتن سؤال‌ها و سرنخ‌های فکری آنان، استفاده از فضای مجازی است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین تدوین و انتشار کتاب‌هایی با موضوع پاسخ به شبهات فکریِ جوانان و دانشجویان را لازم دانستند.

«تدوین دانش مددکاری اسلامی»، «شبکه‌سازی و هم‌افزایی با سایر دستگاه‌های فعال در امر تبلیغ» و «آسیب‌شناسی تبلیغ» از دیگر توصیه‌های رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار بود.

ایشان به یک حلقه مهم در فعالیت‌های تبلیغی یعنی «اثر و بازخورد تبلیغ» اشاره کردند و افزودند: صرفِ رفت‌وآمد مبلغان و گروه‌های تبلیغی به شهر‌ها و روستا‌ها و تأکید بر خوش‌بیان بودن آن‌ها کافی نیست. مبلغان باید به‌گونه‌ای آموزش داده شوند که بتوانند پس از پایان دوره تبلیغ نیز ارتباط و تبادل فکری خود را با جوانانِ مستعد استمرار بخشند و در ظرف چند سال، جمعی از همین جوانان را به مبلغان دین در منطقه خود تبدیل کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به توقعات زیاد از حوزه علمیه قم برای حل مسائل و ابهامات، گفتند: در گذشته چنین توقعاتی از قم وجود نداشت و حوزه علمیه، سربه‌زیر و مشغول کار خود بود، اما امروز این انتظار از حوزه علمیه قم وجود دارد که برای ابهام‌ها و مشکلات دینی راه‌حل داشته باشد.

پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی و حجت‌الاسلام جعفری رئیس هیئت امنای دفتر تبلیغات اسلامی، گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های این دفتر بیان کردند.
 
منبع: KHAMENEI.IR
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۸
در دهه پنجم انقلاب مبلغان می بایستی صدا و تصویر گویا و رسای رویش های انقلابی در به چالش کشیدن ریزش هایی باشند که در طول سه دهه اخیر با پیوند نامشروع قدرت و ثروت اصالت انقلاب اسلامی را مورد هجمه قرار داده و با احیاء گفتمان انقلاب مطابق منویات مقام معظم رهبری مد ظله العالی شاهد نشاط و امید به آینده در بین تمامی جوانان و نه فقط فرزندان،دامادها و عروس های ژن خوب ،نسبت به برقراری عدالت قضایی ،اجتماعی ، اقتصادی و و رفع تبعیض در ایجاد اشتغال، راهندازی کسب و کار ، سرمایه گذاری و اخذ تسهیلات از بانک ها و موسسات مالی در راستای ارتقاء تولید و بهروری واقعی در کشور و بسط و توسعه اخلاق حسنه در بین مردم و ریشه کن کردن عوامل ایجاد الگوی فساد، ارتشاء و تبانی در هر دستگاه و نهادی در بین مردم باشیم.
انشا...
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار