کد خبر:۷۴۴۱۳۶
تشکل‌ها و کانون‌های دانشگاه صنعتی ارومیه؛

سهل‌انگاری مسئولان دانشگاه صنعتی ارومیه باعث ورود فرد ناشناس به خوابگاه دخترانه است

تشکل‌ها و کانون‌های انقلابی دانشگاه صنعتی ارومیه در بیانیه‌ای با اشاره به ورود فرد ناشناس به خوابگاه دخترانه اعلام کردند: به مسئولان دانشگاه اعلام می‌کنیم که بر سر حقوق دانشجویان با هیچکس تسامح و تساهل نمی‌کنیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تشکل‌ها و کانون‌های انقلابی دانشگاه صنعتی ارومیه در پی اتفاق ورود فرد ناشناس به خوابگاه دخترانه بهشتی دانشگاه صنعتی ارومیه بیانیه‌ای صادر کردند.

متن بیانیه به شرح زیر است:

متاسفانه خبر ناگوار ورود فرد ناشناس به خوابگاه دخترانه بهشتی دانشگاه صنعتی ارومیه خبر شوکه آور و دردناکی بود که قلب و ذهن هر شنونده‌ای را آزرده خاطر می‌کند.

تمامی دختران حاضر در خوابگاه‌ها امانات خانواده‌های محترمی هستند که با اعتماد به مسئولین دانشگاه، فرزند خود را برای اسکان به خوابگاه‌های دانشجویی فرستاده اند.

این اتفاق ناگوار و دور از ذهن قطعا در پی اهمال کاری مسئولین مرتبط دانشگاه رخ داده و باعث بروز چنین حادثه‌ دردناکی شده است.

تشکل‌های انقلابی دانشگاه ضمن محکوم کردن شدید سهل انگاری مسئولین مربوطه در رخداد این حادثه، جهت تسکین آلام و نگرانی‌های دانشجویان و خانواده‌های آنان، اقدام و عمل به پنج شرط زیر را واجب و فوری می‌داند، در غیر اینصورت مسئولین دانشگاه باید منتظر عواقب عمل نکردن به این شروط و خدای ناکرده تکرار چنین اتفاقاتی باشند.

پنج شرط به شرح ذیل است:

١- برخورد قاطع و در عین حال عادلانه با خاطیان و کم کاران تا بالاترین سطح و واکاوی دقیق موضوع

٢- تلاش در جهت انتقال خوابگاه‌های دخترانه دانشگاه به مکان‌هایی که امکان استقرار نگهبان مرد در بیرون خوابگاه‌ها وجود داشته باشد.

٣- تجهیز دوربین‌های مداربسته خوابگاه‌ها به هارد‌هایی با مدت زمان ضبط حداقل یکماه و نظارت کامل بر دوربین‌ها

۴- تجهیز خوابگاه‌های دخترانه به دستگاه اسکن اثرانگشت یا کارت دانشجویی، جهت ورود دانشجویان

۵- تعهد کتبی بالاترین مسئول دانشگاه مبنی بر عدم تکرار چنین اتفاقی

در آخر تشکل‌های انقلابی دانشگاه صنعتی ارومیه به مسئولین دانشگاه اعلام می‌دارد که بر سرحقوق دانشجویان با هیچکس تسامح و تساهل نمی‌کنند و تا روشن شدن کامل موضوع و اجرای کامل پنج شرط، پیگیر این ماجرا خواهد بود.

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه
هیئت منتظران مهدی (عج)
کانون مهدویت
کانون قرآن و عترت
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار