
برای سومین بار؛
استاد دانشگاه محقق در زمره یک درصد برتر دانشمندان جهان قرار گرفت
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی گفت: عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی برای سومین بار در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بضاعتپور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی گفت: بر اساس اعلام مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، دکتر عباس نجاتی، استاد گروه ریاضیات و کاربردهای دانشگاه محقق اردبیلی، براساس آخرین نتایج پایگاه استنادی طلایهداران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) در سال ۲۰۱۸ در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه هم اکنون دو نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی در لیست یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار دارند، افزود: انتخاب یک درصد برتر دانشمندان برتر جهان در ۲۲ حوزه موضوعی علوم و علوم اجتماعی صورت می گیرد و دادههای مورد استفاده در تحلیل و انتخاب پژوهشگران یک درصد برتر در سال ۲۰۱۸ از سامانه شاخصهای اساسی علم (ESI) و وب علوم (WOS) و در بازه زمانی ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۷ استخراج شده است.
به گفته وی، تعداد ارجاعات و استنادهای صورت گرفته به پژوهشهای این محققان در ۱۰ سال اخیر از جمله معیارهای این انتخاب بوده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.