آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۵۱۸۹
آیت الله علم الهدی در دانشگاه فردوسی:

دستاورد انقلاب اقتداربخشی به دین است/ برخی از جریانات سیاسی داخلی متاسفانه انقلاب اسلامی را قبول ندارند

نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: بسیاری از جریانات سیاسی داخلی که امروز قدرت دارند متاسفانه انقلاب اسلامی را قبول ندارند.
امید ملائی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی شب گذشته در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه فردوسی مشهد در جمع دانشجویان انقلابی مشهد مقدس در آستانه‌ی یوم الله ۲۲ بهمن ماه افزود: ایده انقلابی صدیقه اطهر (س) حاکمیت ولایت بود و از آن زمان تا ۴۰ سال قبل که انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید حاکمیت ولایت به شکلی که مد نظر ایشان بود محقق نشد و عملا با پیروزى انقلاب اسلامى حاکمیت ولایت تحقق پیدا کرد.

علم الهدی ادامه داد: شاید گفته شود که پنج سال حکومت حضرت علی (ع) مصداقی از حاکمیت ولایت بود، اما در واقع نوع برخوردی که مردم آن زمان در بیعت با حضرت امام علی (ع) کردند اینگونه بود که تحت حاکمیت ولایت بیعت نکردند و بعد هم ناکثین و مارقین و قاسطین با راه اندازی جنگ‌های متعدد حلاوت حاکمیت امام علی (ع) را تلخ کردند.

نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: آنچه به عنوان دستاورد انقلاب در ۴۰ سالگی نظام جمهوری اسلامی مطرح می‌شود دستاورد نظام جمهوری اسلامی است نه دستاورد انقلاب اسلامی؛  بین نظام جمهوری اسلامی ایران و انقلاب از نظر ماهیت متفاوت است، نظام جمهوری اسلامی دستاورد انقلاب است.

وی افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران خود، مولود انقلاب اسلامی و از دستاورد‌های آن و اهرمی است که به دست انقلاب داده شد تا انقلاب به هدف اصلی خود نایل شود.

علم الهدی ادامه داد: در سال ۱۳۵۷ انقلاب اسلامی ایران به پیروزی نرسید بلکه یک نقطه عطف پیدا شد که آن برچیده شدن نظام ستمشاهی بود و انقلاب تاکنون ادامه یافت و ما هم اکنون در وسط راه انقلابیم و تا پیروزی هنوز فاصله داریم.

امام جمعه مشهد گفت: برای حضرت زهرا (س) رهبری امت مطرح بود و آن روزی که جریان ولایت بر امت حاکم شود روز پیروزی انقلاب یعنی تحقق قطعی آرمان صدیقه اطهر (س) است.

وی افزود: امروز دستاورد‌های جمهوری اسلامى درحالی با کشور‌های توسعه یافته مقایسه می‌شود که شرایط جمهوری اسلامی با این کشور‌ها برابر نیست، ما در طی این ٤٠سال هر روز با توطئه دشمن رو به رو بودیم؛ البته با این حال بازهم دستاوردهاى ما از کشور‌های توسعه یافته بسیار بیشتر است و این ارزشمند است.

علم الهدی بیان کرد: دستاورد انقلاب، اقتداربخشی به دین است؛ امروز تمام سیاسیون بزرگ آمریکا ارزیابی دارند که تا سال ٢٠٢٢ اگر نتواند در برابر قدرت‌های اقتصادی دنیا پیروز شود، آمریکا دچار فروپاشى مى شود و این مسئله قطعا دستاورد انقلاب اسلامی است.

نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز به تعبیر مقام معظم رهبری در یک پیچ تاریخی قرار دارد که اگر از این پیچ بگذریم دیگر هیچ چیزی جلو دار ما نخواهد بود.

وی با توصیه به دانشجویان گفت: دانشجویان به عنوان افسران جنگ نرم باید به مسئله توسعه دستاورد انقلاب توجه کنند.

علم الهدی افزود: بسیاری از جریانات سیاسی داخلی که امروز قدرت دارند متاسفانه اصلا انقلاب اسلامی را قبول ندارند؛ البته در ابتدای انقلاب هم این افراد وجود داشتند، امام خمینی (ره) در ابتدای انقلاب شعار صدور انقلاب را دادند و عده‌ای در همان زمان با این شعار مخالفت می‌کردند، چون که این افراد انقلاب را از همان ابتدا قبول نداشتند؛ جریان ملی گرایی که ابتدای انقلاب، قدرت را در اختیار داشتند متاسفانه به هیچ عنوان انقلاب را قبول نداشتند.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار