کد خبر:۷۴۵۷۹۱
طی نامه‌ای مطرح شد

درخواست بسیج دانشجویی خراسان جنوبی از شهردار بیرجند/ در مصلی نماز جمعه بدون واسطه پاسخگوی مردم باشید

بسیج دانشجویی خراسان جنوبی طی نامه‌ای از شهردار بیرجند برای پاسخگویی بی‌واسطه به مردم در مصلی نماز جمعه بیرجند دعوت کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند، طی نامه‌ای از محمدعلی جاوید، شهردار بیرجند خواست برای بهبود خدمت رسانی به مردم و تلاش برای رفع موانعی که موجب سلب آسایش و آرامش شهروندان شده است، در جمعه ۲۶ بهمن در مصلای نمازجمعه بیرجند حاضر شده و بدون واسطه مشکلات مردم را بشنود.
 
در این نامه آمده است:
ضمن تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص لزوم پاسخگویی مستقیم و بدون واسطه مسئولین به نیاز‌ها و مشکلات مردم و از آنجا که بهبود کیفیت خدمات رسانی به شهروندان و تلاش برای رفع موانعی که موجب سلب آسایش و آرامش شهروندان شده است، همه بخشی از کارویژه‌های خدمات عمومی شهردای است؛ لذا بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند از شما دعوت به عمل می‌آورد تا در میز خدمتی که در مصلی بیرجند، مورخ ۱۳۹۷/۱۱/۲۶ همزان با نماز عبادی سیاسی جمعه برپا شده است، حضور بهم رسانید و در خصوص اقدامات و عملکرد مجموعه تحت امرتان پاسخگو باشید.

گفتنی است؛ هفته گذشته مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی در میز خدمت در مصلای نماز جمعه حاضر شد و به سوالات مردم پاسخ داد. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار