آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۵۹۶۶
در دانشگاه فردوسی مشهد؛

دانشجویان طومار اعتراضی خود در خصوص FATF را تقدیم صفار هرندی کردند/صفار هرندی: پیام دانشجویان را به اعضای مجمع تشخیص می‌رسانم

دانشجویان دانشگاه‌های مشهد طومار اعتراضی خود در خصوص FATF را تقدیم صفار هرندی  عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام کردند.
امید ملائی
دانشجویان طومار اعتراضی خود در خصوص FATF را تقدیم صفار هرندی کردند/صفار هرندی: پیام دانشجویان را به اعضای مجمع تشخیص می‌رسانم
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، در جلسه صبح امروز دانشجویان دانشگاه‌های مشهد با حسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام طومار دانشجویان انقلابی مشهد در خصوص مخالفت با لوایح استعماری به وی تقدیم شد.

این طومار ۱۳ متری در روز راهپیمایی بیست و دوم بهمن ماه در مشهد توسط مردم امضا شده بود و دانشجویان در این جلسه از صفار هرندی خواستند که این طومار را به مجمع تشخیص مصلحت نظام ببرد.

صفار هرندی هم با تشکر از دانشجویان اظهار کرد: شاید نشود که طومار را به داخل صحن ببرم، اما قطعا پیام شما دانشجویان را به اعضا مجمع تشخیص مصلحت نظام خواهم رساند.
 
در بخشی از این طومار آمده بود: «امروز مسئولان مذاکره کننده می‌گویند، تضمینی برای گره گشایی از اقتصاد بواسطه fatf نیست، پس مسلم است این لوایح ربطی به اقتصاد ندارند و حتما وسیله‌ای برای اعمال تحریم‌های بیشتر و به زانو درآوردن نظام جمهوری اسلامی خواهند بود.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار