
طی حکمی؛
سرپرست جدید دانشگاه کردستان منصوب شد
رحمت صادقی با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به سمت «سرپرست دانشگاه کردستان» منصوب شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی رحمت صادقی را به عنوان سرپرست دانشگاه کردستان منصوب کرد.
در این حکم انتصاب خطاب به رحمت صادقی آمده است:
با سلام
با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به سمت «سرپرست دانشگاه کردستان» منصوب میشوید.
انتظار میرود با بهرهمندی از تجارب همه اعضای هیات علمی دانشگاه و استفاده از تمامی ظرفیتها و همچنین جامعه نیکوکاران حامی آموزش عالی، وظایف سرپرستی دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاستها و برنامههای تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و مأموریتهای تعیین شده برای آن دانشگاه به انجام رسانید.
امید است با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در حفظ بیتالمال و اعمال سیاستهای مؤثر صرفهجویی در هزینهها، پرهیز از تجملگرایی، تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه، نهایت کوشش و اهتمام خویش را به کار برید.
گفتنی است، پیش از این فردین اخلاقیان طاب، ریاست این دانشگاه را برعهده داشت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.