کد خبر:۷۴۸۲۷۶
موقوفه‌ای در گفتگو با «دانشجو»:

در روزهای پایانی سال جرائم خاص اتفاق می‌افتد/ همکاری شهروندان موثر‌تر از اقدامات انتظامی پلیس است

جانشین پلیس پیشگیری پایتخت گفت: با نزدیک شدن به ایام پایانی سال و حضور مردم در مراکز خرید همه ساله ما شاهد وقوع جرائم خاص می‌باشیم که ...

سرهنگ جلیل موقوفه ای جانشین پلیس پیشگیری پایتخت در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو،  با اشاره به افزایش طرج‌ها و گشت‌های انتظامی در اسفند ماه و ایام پایانی سال گفت: با نزدیک شدن به ایام پایانی سال و حضور مردم در مراکز خرید همه ساله ما شاهد وقوع جرائم خاص می‌باشیم که برای پیشگیری وقوع این جرائم با همکاری سایر پلیس‌های تخصصی از جمله یگان امداد با اجرای طرح‌های مختلف از قبیل: پاس‌های پیاده، افزایش تیم‌های گشت زنی، طرح ایست و بازرسی و کنترل مجرمان رها شده، در صدد کاهش وقوع جرائم می‌باشیم.

وی با بیان اینکه در اسفند ماه سارقان برای ارتکاب جرم از تکنیک‌هایی جدید مانند جیب بری، بدل انداز، کش روی، موبل قاپی و کیف قاپی و ... استفاده می‌کنند، عنوان کرد: این مجرمان وانمود می‌کندکه از اتباع خارجه و یا ساکنان حاشیه کشور هستند و با جلب اعتماد اجناس بدلی و قلابی را به جای کالای واقعی می‌فروشند.

این مقام انتظامی با تاکید بر استفاده شهروندان از کارت‌های عابر بانک به جای همراه داشتن وجوه نقد، گفت: شهروندان رمز عابر بانک را به خاطر سپرده و پس از خرید خود اقدام به استفاده از دستگاه کارت خوان کنند و اگر امکاننداشت رمز عابر بانک خود با صدای بلند اعلام نکنند.

وی با اشاره به اجتناب شهروندان از مکالمه طولانی با گوشی همراه در معابر عمومی و مراکز خرید، ادامه داد: تعدادی از شهروندان به قدری مشغول گفتگو با تلفن همراه می‌شوند که از محیط اطراف خود غافل شده و موبایل قاپ‌ها و کیف قاپ‌ها از این فرصت استفاده و اقدام به سرقت اموال سرقت شهروندان می‌کنند.

موقوفه‌ای با بیان اینکه همکاری و مشارکت شهروندان در کاهش وقوع جرم بسیار موثر‌تر از اقدامات انتظامی پلیس می‌باشد، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه رفتار مشکوک با شماره تلفن ۱۱۰ ارتباط برقرار کنند تا پلیس در اسرع وقت برای ارائه خدمات پلیسی در محل حاضر شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار