آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۹۶۶۸
رضایی در پاسخ به خبرگزاری دانشجو:

رئیس جمهور به عنوان عضو مجمع می‌تواند نظرات خود را از همین تریبون مجمع مطرح کند

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص غیبت رئیس جمهور و رئیس مجلس در جلسات بررسی لوایح موسوم به FATF گفت: بهتر است دلیل آن را از خودشان بپرسید.

رئیس جمهور به عنوان عضو مجمع می‌تواند نظرات خود را از همین تریبون مجمع مطرح کند

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو در خصوص اینکه با توجه به نظر مثبت رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی نسبت به لوایح FATF، اما در جلسات بررسی مجمع غایب هستند و ترجیح می‌دهند نظرات خود در خصوص این موضوع را از تریبون‌های عمومی بیان کنند، گفت: این سوال را باید از خودشان پرسید رئیس جمهور عضو مجمع تشخیص مصلحت است و می‌تواند بسیاری از نظراتی که دارد را در صحن مجمع بیان و در خصوص آن‌ها بحث کند و نظرات مخالفین و موافقین را بشنود.
 
رضایی با بیان اینکه عده‌ای تاخیر مجمع در بررسی لوایح موسوم به پالرمو را نکوهش می‌کنند گفت: این نوع برخورد، برخورد درستی نیست، زیرا تصمیم عجولانه در مورد تصویب یا عدم تصویب لوایح چهارچانه می‌تواند هزینه‌های زیادی به کشور تحمیل کند.

وی ادامه داد: ضمن اینکه تاخیر در بررسی به دیپلماسی نیز این فرصت را می‌دهد تا مشخص شود اگر ایران به تعهدات خود عمل می‌کند طرف مقابل هم باید ضمانت‌هایی بدهد.

دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: براین اساس تاخیر در بررسی می‌تواند سازنده باشد و اگر این تاخیر برگرفته از کار‌های کارشناسی باشد منافع زیادی برای کشور به دنبال خواهد داشت.

اعضای مجمع در بررسی لوایح چهارگانه جزء صلاح و معیشت مردم به چیز دیگری نمی‌اندیشند
رضایی با تاکید بر اینکه اقدامات مجمع جزء به صلاح مردم به ویژه در موضوع معیشت آن‌ها نخواهد بود گفت: من و همکارانم در مجمع به این کنوانسیون‌ها از این منظر نگاه می‌کنیم که تصمیم گیری ما وضع اقتصادی کشور را بهتر می‌کند یا نه؟

وی تصریح کرد: در جلسه امروز نیز نمایندگان مجلس و دولت غریب به اتفاق آرا تصمیم به بررسی لوایح با تاخیر گرفتند.

دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه این نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه با توجه به اینکه اکثریت کشور‌های جهان عضو FATF هستند چه دلیلی وجود دارد که ایران با تردید به عضویت در آن می‌نگرد گفت: هیچ کدام از کشور‌هایی که عضو FATF هستند شرایط سخت تحریم‌های ایران را ندارند شاید جمهوری اسلامی هم اگر در شرایط سخت فعلی نبود راحت‌تر به عضویت در آن در می‌آمد.

سخنان رییس جمهور قانونی و از روی دوستی نبود/ این قبیل حرف‌ها را سازنده نمی‌دانیم
رضایی در واکنش به سخنان اخیر رییس جمهور در انتقاد به بررسی FATF در مجمع گفت: این حرف آقای رییس جمهور قانونی و از روی دوستی نبود. موضع قانون اساسی به ۲۰ یا ۳۰ نفر عضو شورای نگهبان ارتباطی ندارد. اگر قانون به یک جمعی اختیار به تصمیم داده باشد تعداد اعضا معنی ندارد.

وی افزود: خود رییس جمهور یک نفر است، اما طبق قانون اساسی اختیاراتی دارد حالا باید گفت، چون یک نفر است نمی‌تواند تصمیم بگیرد یا تعداد اعضای هیات دولت کمتر از اعضای مجمع است آیا می‌توان تصمیمات آن‌ها را زیر سوال برد ما این صحبت‌ها را سازنده نمی‌دانیم.

دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: در یک سال اخیر اقداماتی مشکوک علیه مجمع به گوش می‌خورد مثلا در بحث نظارت گفتند برخی مسائل در شورای نگهبان دوم بررسی می‌شود یا در موضوع پالرمو شاهد عجله کاری فوق العاده هستیم که عده‌ای توقع دارند اعضای مجمع بدون فکر تصمیم بگیرند. یا حتی در برخی موارد شاهد این بودیم از قول بنده یا رییس مجمع مسائلی مطرح می‌شود که صحت ندارد.

رضایی ادامه داد: به هر حال به نظر می‌رسد عده‌ای نگران نظارت مجمع هستند و اگر نظارت قوی صورت گیرد خیلی مشکلات حل می‌شود. بسیاری از تخلفات از اقتصاد مقاومتی متوقف می‌شود که در این مسیر ما نیازمند کمک رسانه‌ها هستیم تا سخنان مجمع تنها از تریبون‌های رسمی یعنی رییس مجمع یا دبیر آن نقل قول شود.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار