آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۰۵۳۳
رئیس شورای مفتیان روسیه اعلام کرد

یک‌سوم جمعیت روسیه تا ۱۵ سال دیگر مسلمان می‌شوند

رئیس شورای مفتیان روسیه اعلام کرد که طبق ارزیابی کارشناسان، تا ۱۵ سال آینده، یک سوم جمعیت این کشور را پیروان دین اسلام تشکیل خواهند داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه «راسیسکایا گازیه‌تا" امروز نوشت: شیخ "راویل عین‌الدین" رئیس شورای مفتیان روسیه و رهبر مذهبی مسلمانان این کشور روز گذشته در سخنانی در دومای دولتی روسیه اعلام کرد که طی ۱۵ سال آینده، یک سوم جمعیت کشور را پیروان دین اسلام تشکیل خواهند داد.

این مقام روحانی که روز گذشته در جریان کنفرانسی تحت عنوان: «تاریخ اسلام در روسیه، نگاه به آینده» در دومای دولتی سخنرانی می‌کرد، گفت: «در حال حاضر بیش از ۲۰ میلیون نفر از شهروندان کشور ما پیرو دین اسلام هستند، ولی این رقم در حال افزایش است و به تعداد محدود نمی‌شود. بر اساس پیش بینی‌های کارشناسان، بعد از ۱۵ سال آینده تقریبا ۳۰ درصد جمعیت روسیه را مسلمانان تشکیل خواهند داد.»

البته مفتی اعظم روسیه به طور دقیق روشن نکرد که چه مسئله‌ای باعث رشد جمعیت مسلمانان خواهد شد: افزایش زاد و ولد در میان خانواده‌های مسلمانان روسیه، افزایش جمعیت مهاجران کار از کشور‌های اسلامی، بخصوص از منطقه آسیای مرکزی، یا اسلام آوردن مردم غیرمسلمان.

راویل عین‌الدین همچنین از دولت روسیه خواست تا مساجد بیشتر در شهر‌های بزرگ روسیه بسازد و مساجد کنونی کشور را هم تعطیل نکند. وی با این نظریه بشدت مخالفت کرد که مساجد منبعی برای گردهمایی اعضای سازمان‌های تروریستی اسلام‌گرا هستند و در عین حال تاکید کرد که لازم است تا با تمایلات افراط گرایانه که از اسلام تنها برای رسیدن به اهداف خود سوء استفاده می‌کنند، مبارزه جدی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید

برگزاری نشست گروه «روسیه-جهان اسلام» در داغستان

گزارش تسنیم| نگاهی به اسلام در روسیه؛ از تعطیلی مدارس دینی تا ساخت بزرگترین مسجد اروپا

برگزاری باشکوه مراسم عید قربان در مسکو و مناطق مسلمان نشین روسیه

شیخ عین الدین همچنین یادآور شد که روسیه خط مشی گسترش روابط خود با کشور‌های منطقه اورآسیا را در پیش گرفته و این مسئله به معنای نزدیکی بیشتر این کشور به جهان اسلام است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار