مجلس در سال ۹۷ فقط ۵۰ درصد ظرفیتش را به کار گرفت/ ساماندهی اقتصاد مهم‌ترین اولویت در سال ۹۸
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۰۹۷۱
عیدانه با نماینده‌ها | کوهکن:

مجلس در سال ۹۷ فقط ۵۰ درصد ظرفیتش را به کار گرفت/ ساماندهی اقتصاد مهم‌ترین اولویت در سال ۹۸

نماینده مردم لنجان گفت: معتقدم بنا به دلایل مختلفی مجلس تنها ۵۰ الی ۵۵ درصد از ظرفیتش را به کار گرفت که شاید وجود برخی ملاحظات و نگاه‌ها در مجلس دلیل استفاده نکردن ظرفیت ۱۰۰ درصدی پارلمان تلقی شود.

مجلس در سال ۹۷ فقط ۵۰ درصد ظرفیتش را به کار گرفت/ ساماندهی اقتصاد مهم‌ترین اولویت در سال ۹۸

محسن کوهکن نماینده مردم لنجان در مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص مهم ترین اولویت مجلس در سال 98 اظهار داشت: معتقدم باید در سال 98 ساماندهی امور اقتصادی و نظارت بر آنچه که این ساماندهی را تسریع می بخشد در دستور کار مجلس قرار گیرد.

وی همچنین بر توجه، حراست و نظارت برای حفظ ضریب امنیت کشور و مردم در سال جدید تاکید کرد.

کوهکن پیرامون عملکرد مجلس در سال 97، گفت: معتقدم بنا به دلایل مختلفی مجلس تنها 50 الی 55 درصد از ظرفیتش را به کار گرفت که شاید وجود برخی ملاحظات و نگاه ها در مجلس دلیل استفاده نکردن ظرفیت 100 درصدی پارلمان تلقی شود.

نماینده مردم لنجان همچنین معتقد است در مجلس با خلا قانونی مواجه نیستیم بلکه بیشتر ضعف مجلس به نظارت کلان بر مسائل مختلف برمیگردد.

پربازدیدترین آخرین اخبار