آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۰۹۷۷
سوهانی:

ادغام شرکت‌های بیمه‌ای بانک‌های نظامی موجب یکپارچگی منابع می شود

یک کارشناس بیمه با توجه به سهم اندک شرکت‌های بیمه خصوصی از بازار بیمه، ادغام شرکت‌های بیمه وابسته به بانک‌های نظامی را موجب یکپارچگی منابع و رونق این صنعت دانست.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدقاسم سوهانی با اشاره به تعداد شرکت‌های بیمه اظهار کرد: درگذشته از طریق افزایش تعداد نمایندگان بیمه و گسترش شبکه فروش سعی در افزایش ضریب نفوذ بیمه شد اما نتیجه‌ای که انتظار می‌رفت به دست نیامد و افزایش تعداد شرکت‌های بیمه نتوانست بر ایجاد افزایش پرتفوی و ضریب نفوذ بیمه تأثیر به‌سزایی بگذارد.

این کارشناس با تشریح محاسن ادغام بانک‌ها نظامی، تصریح کرد: این ادغام موجب وحدت مدیریت و یکپارچگی منابع در بخش مالی حوزه دفاعی کشور خواهد شد که در درازمدت عایدِ بیشتری برای سیستم بانکی و سهام‌داران آن‌ها خواهد داشت.

سوهانی با توضیح اینکه اغلب بانک‌های کشور دارای سیستم بیمه‌ای خاص خود هستند ادامه داد: در صورت ادغام بانک‌ها، بدیهی است که بیمه‌های وابسته به آن‌ها نیز تجمیع شده و در اختیار بیمه‌ای که بانک مقصد آن را تعیین می‌کند قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به ارتباط مستقیم ظرفیت شرکت‌های بیمه با ایجاد امنیت مالی لازم برای فعالیت‌های اقتصادی گفت: ادغام شرکت‌های بیمه‌ای و ایجاد شرکت بیمه‌ای قوی علاوه بر حفظ شبکه مویرگی فروش بیمه، می‌تواند قدم تکمیلی در راستای ادغام بانک‌ها باشد.

تعامل میان بانک و بیمه و بهره‌مندی جامعه اقتصادی از ظرفیت‌های بی‌شمار این دو نهاد مالی موجب ایجاد یک فضای اشتراکی در بازار پول خواهد شد که می‌توانند برنامه‌های مشترک و حتی غیرمشترک هریک بر این بازار تأثیر مستقیم بر کنترل سایر بازارها ازجمله بازار بورس داشته باشد و از سوی دیگر تعامل هم‌افزای این دو می‌تواند اقبال عمومی را برای تبدیل نقدینگی  بازار به محصولات قابل‌اتکا برای آینده را موجب شود و از این رهگذر از التهابات گاه‌وبیگاه بازار نیز کاسته شود، اما باید خاطرنشان کرد که تغییر در ساختار هریک می‌تواند بر اثربخشی دیگری تأثیر مستقیم داشته باشد ازاین‌رو در فرآیند ادغام بانک‌های نظامی باید به ابعاد فرا سازمانی این ادغام نیز توجه داشت و به آن‌ها نیز رسیدگی کرد.

منبع: آنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار