آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۱۳۲۳
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

۲۶۱ مقاله ISI و SCOPUS و ISD در سال ۹۷ در دانشگاه رازی به چاپ رسید

مدیر پژوهشی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: تعداد مقالات چاپ شده ISI و SCOPUS و ISD دانشگاه رازی کرمانشاه در سال ۹۷ بالغ بر ۲۶۱ مورد است.

یاسر شهبازی، مدیر پژوهشی دانشگاه رازی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص تعداد مقالات این دانشگاه در سال ۹۷ گفت: تعداد مقالات ISI دانشگاه رازی کرمانشاه در سال ۹۷ حدود ۵۸۰ مورد بوده و تعاداد ۶۲۵ مقاله هم در پایگاه SCOPUS داشته است.


شهبازی افزود: تعداد کلی مقالات چاپ شده ISI و SCOPUS و ISD دانشگاه در سال ۹۷ بالغ بر ۲۶۱ مورد است و نگارش این مقالات توسط دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه صورت گرفته است.

مدیر پژوهشی دانشگاه رازی کرمانشاه اضافه کرد: در بخش مقالات علمی پژوهشی نیز تعداد ۳۰۴ مقاله در دانشگاه داشته ایم. همچنین مقالات مجله‌های علمی ترویجی دانشگاه بالغ بر ۷ مورد بوده است.

وی ادامه داد: مقالات همایشی دانشگاه در همین بازه زمانی ۳۸۵ مورد بوده که از این تعداد ۲۱۳ مورد مربوط به همایش ملی و ۱۵۵ مورد مربوط به همایش داخلی بین المللی بوده و ۱۷ مورد نیز مختص همایش خارجی بین المللی بوده است.

شهبازی اظهار کرد: البته در سال ۹۷، تعداد ۴۱ مورد کتاب در دانشگاه به چاپ رسیده که از این تعداد ۱۰ مورد تالیفی بوده و ۲۸ مورد ترجمه و ۳ مورد گردآوری است. تعداد اختراعات به ثبت رسیده دانشگاه رازی کرمانشاه در سال ۹۷ نیز بالغ بر ۴ مورد است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار