کد خبر:۷۵۲۱۴۷

عراقچی: حجم کار انجام شده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه قابل تصور نیست

معاون وزیر امور خارجه گفت: تصورات ناخوشایندی در افکار عمومی مرکز کشور درباره مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه جریان دارد که با واقعیت همخوانی ندارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی استانداری کرمانشاه، سیدعباس عراقچی پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاح دبیرستان دخترانه شهدای وزارت خارجه که در سرپل‌ذهاب برگزار شد، اظهار داشت: از استاندار کرمانشاه به خاطر زحمت بسیار زیادی که در بازسازی مناطق زلزله‌زده داشته‌اند تشکر می‌کنم.

وی عنوان کرد: متأسفانه هنوز هم در فضای مجازی تصاویری از چادر‌ها و کانکس‌های زلزله‌زدگان منتشر می‌شود که گویی هیچ کاری در منطقه انجام نشده است در حالی که این جفا به دولت و جریحه‌دار کردن افکار عمومی است.

عراقچی گفت: روند بازسازی در سرپل‌ذهاب به سرعت در حال انجام است و شهر زیباتر و پیشرفته‌تر از گذشته در حال ساخته شدن است.

معاون وزارت امور خارجه افزود: حجم کار انجام شده در مناطق زلزله‌زده قابل تصور نیست و بدون تعارف و مبالغه جای تشکر دارد.

وی با اشاره به اینکه لازم است رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما در بیان خدمات دولت به مردم صدا و سیما تلاش شان بیش از گذشته باشد گفت: تصورات بعضا ناخوشایندی که در افکار عمومی مرکز کشور در مورد وضعیت مردم در مناطق زلزله‌زده جریان دارد با واقعیت همخوانی ندارد.

عراقچی با بیان اینکه سرپل‌ذهاب پویا و پرنشاط است و چندان شبیه یک شهر زلزله‌زده نیست بیان کرد: سازه‌های مسکونی و غیرمسکونی استاندارد در جای جای شهر به سرعت در حال افراشته شدن هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار