
به همت دانشجویان علوم پزشکی اردبیل؛
مادر زندانی محکوم به جرم مالی غیرعمد به آغوش خانواده بازگشت
دانشگاهیان علوم پزشکی در مشگین شهر اردبیل، اقدامات لازم را برای پرداخت بدهی مالی غیرعمد یک مادر زندانی انجام دادند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با ولادت حضرت فاطمه الزهرا (س) و روز مادر، پویش «هدیه لبخند» به همت کانون سلامت دانشکده سلامت مشگینشهر برای آزادی یک مادر زندانی که به دلیل محکومیت مالی غیرعمد در زندان به سر میبرد، راه اندازی شد.
با کمک دانشجویان دانشکده مشگینشهر، بدهی این مادر زندانی پرداخت و وی بعد از طی مراحل قضایی آزاد خواهد شد.
این مادر به دلیل ناتوانی در پرداخت اقساط بانکی به خاطر وقوع حادثه تصادف برای مرد خانواده و وضعیت بد مالی، با این مشکل مواجه شده بود.
این مادر به دلیل ناتوانی در پرداخت اقساط بانکی به خاطر وقوع حادثه تصادف برای مرد خانواده و وضعیت بد مالی، با این مشکل مواجه شده بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.