حضور دانشجویان درگیر سیل در دانشگاه بوعلی با یک هفته تأخیر بلامانع است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۵۱۱۲
رئیس دانشگاه بوعلی:

حضور دانشجویان درگیر سیل در دانشگاه بوعلی با یک هفته تأخیر بلامانع است

رئیس دانشگاه بوعلی گفت: دانشجویانی که در شهر‌های محل سکونت خود گرفتار سیل بوده اند، می توانند با یک هفته تأخیر در کلاس‌ها حاضر شوند.

حضور دانشجویان درگیر سیل در دانشگاه بوعلی با یک هفته تأخیر بلامانع است

یعقوب محمدی فر، رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: وزارت علوم طی بخش نامه‌ای به مسئولان دانشگاهی اعلام کرده که با دانشجویانی که در محل زندگی خود با سیل درگیر بوده اند، مساعدت شود.

محمدی فر افزود: براساس همین بخش نامه ما هم به دانشجویان اعلام کرده ایم که حضور افرادی که در شهر‌های محل سکونت خود گرفتارسیل بوده اند، با یک هفته تأخیر بلامانع است.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا بیان کرد: آموزش عالی باید روال عادی خود را طی کند و از طرف دیگر نباید وضعیت روانی جامعه را تشدید کنیم؛ باید از مردم بخواهیم که به زندگی عادی خود بازگردند.

وی افزود: براساس اطلاعاتی که در خبر‌ها بیان شده، تنها دو دانشگاه شهید چمران اهواز و لرستان به دلیل سیل با تأخیر یک هفته‌ای آغاز به کار می‌کنند و بقیه دانشگاه‌ها در شهر‌های درگیر سیل، از شبنه فعالیت خود را شروع خواهند کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار