معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: راندمان نیروگاههای کشور تا پایان سال به ۳۸ درصد خواهد رسید.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، همایون حائری امروز در جلسه بررسی مشکلات برق آذربایجانغربی با اشاره به اینکه از چهار سال گذشته تلاش برای افزایش راندمان نیروگاهها در دستور کار دولت قرار گرفته است، گفت: با توجه به اقدامات در دست اجرا، راندمان نیروگاههای کشور تا پایان امسال به ۳۸ درصد خواهد رسید.
وی با بیان اینکه از چهار سال گذشته تلاش برای افزایش راندمان نیروگاهها در دستور کار دولت قرار گرفته است، اظهار کرد: با توجه به اقدامات در دست اجرا و تبدیل توربینهای گازی به بخاری نیروگاههای سیکل ترکیبی راندمان نیروگاههای کشور تا پایان امسال به ۳۸ درصد خواهد رسید.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان اینکه ایجاد بخش بخار در نیروگاههای سیکل ترکیبی با جدیت در سال جاری پیگیری میشود، تصریح کرد: در کنار آن باید ظرفیت تولید توربینهای گازی نیز افزایش یابند.
حائری اضافه کرد: اضافه شدن بخش بخار به نیروگاهها باعث صرفهجویی در مصرف سوخت شده و از سوی دیگر در خصوص مسائل زیست محیطی هم اثرات منفی نخواهد داشت و در مجموع صرفه اقتصادی نیز دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه پیگیریها برای اضافه شدن بخش بخار به نیروگاه سیکل ترکیبی ارومیه با جدیت دنبال میشود، افزود: برای انتقال برق تولیدی این نیروگاه نیز نیاز به خط انتقال و ایجاد پستهای جدیدی است که با تکمیل رینگ انتقال ۴۰۰ کیلو واتی دور دریاچه ارومیه نیز این مشکل برطرف خواهد شد.
حائری با بیان اینکه رینگ انتقال دور دریاچه ارومیه ۷ تا ۸ سال است که ناقص باقی مانده و امسال پیمانکار مربوطه باید عملیات اجرایی آن را به اتمام برساند خاطر نشان کرد: نیروگاه سیکل ترکیبی یک هزار مگاواتی ارومیه با اضافه شدن بخش بخار به ظرفیت تولیدی یک هزار و ۵۰۰ مگاواتی خواهد رسید که میزان هزینهکرد دولت نیز از پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به هفت هزار میلیارد تومان خواهد رسید.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان اینکه احداث نیروگاه سیکل ترکیبی ارومیه بزرگترین سرمایهگذاری دولتی در آذربایجانغربی است، اذعان کرد: با اضافه شدن ۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید با افزودن بخش بخار به این نیروگاه، حدود یک میلیارد مترمکعب در مصرف گاز صرفهجویی خواهد شد.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه مشکل رینگ انتقال برق دور دریاچه ارومیه و شبکه توزیع کمربندی ارومیه در بروکراسی اداری بین ارومیه، تبریز و تهران گیر کرده است، از وزارت نیرو خواست سریعاً در این زمینه تصمیمات نهایی را اتخاذ و عملیات اجرایی آنها آغاز شود.
نادر قاضیپور اضافه کرد: در بحث شبکه توزیع برق کمربندی ارومیه، طبق توافقات باید شهرداری زمین مناسب برای جانمایی تیربرقها و پستها توزیع برق ارائه دهد.
وی خاطر نشان کرد: امورات مربوط به برق چه با هزینه شهرداری و یا دولت با سرعت انجام شده و مشکلات خاموشی تحمیلی مانند سال گذشته را شاهد نباشیم.