دانشگاه علوم پزشکی ایلام به دنبال پیشگیری از بیماری‌های واگیردار در مناطق سیل‌زده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۷۷۷۹
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام:

دانشگاه علوم پزشکی ایلام به دنبال پیشگیری از بیماری‌های واگیردار در مناطق سیل‌زده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از انجام ۲۰ عمل جراحی رایگان در مناطق سیل‌زده ایلام خبر داد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی به دنبال ارائه خدمات برای پیشگیری از بیماری‌های واگیردار است.

دانشگاه علوم پزشکی ایلام به دنبال پیشگیری از بیماری‌های واگیردار در مناطق سیل‌زده است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کریم همتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: چندین تیم پزشکی به ظرفیت ۱۰ نفر در هر تیم وارد مناطق سیل زده استان شدند که خدمات آن‌ها در این مناطق تا به امروز ادامه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام افزود: بالغ بر ۲۰ عمل جراحی موردنیاز به صورت رایگان و ویزیت‌های متعددی در محل و در اورژانس‌های بیمارستان دره شهر و ایلام انجام شده است.

وی عنوان کرد: اقدامات بعدی دانشگاه علوم پزشکی استان تثبیت منطقه و ارائه خدمات برای پیشگیری از بیماری‌های واگیردار بوده است.

همتی گفت: با توجه به گرم شدن هوا به خصوص در حوزه جنوبی استان تشدید تدابیر دانشگاه علوم پزشکی در حوزه کنترل آب و مواد غذایی است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار