کد خبر:۷۵۷۹۷۶
سردار فتحی زاده:

محیط سربازی باید مملو از شادابی و نشاط باشد

جانشین معاون هماهنگ‌کننده ناجا گفت: تلاش و همت‌مان بر این است که محیط سربازی را مملو از شادابی و نشاط و خوشایندسازی برای جوانان کنیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یازدهمین جشنواره حضرت علی اکبر (ع) با عنوان «جوان سرباز» با حضور سربازان منتخب از نیرو‌های مسلح در ستاد فرماندهی نیرو‌های انتظامی برگزار شد.

سردار محسن فتحی‌زاده جانشین معاون هماهنگ‌کننده ناجا در این همایش با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: جوانان عزیز ما امروز ثابت کردند که همانند جوانان نسل انقلاب که نقش موثری در پیروزی انقلاب داشتند، همانند جوانان نسل دفاع مقدس که پیروزی و سرافرازی را برای ملت به وجود آوردند و مانند جوانان مدافع حرم که ریشه انحراف و استکبار در منطقه را خشکاندند، در جهت دفاع از نظام، انقلاب، امنیت و آرامش در خدمتگزاری آماده‌اند.

وی اظهار داشت: سربازان عزیز مظهر نشاط و امید بوده و لبریز از عشق و محبت به دین، کشور و مردم کشور خود هستند؛ سرباز نگهبان دین و پاسدار شرف و حرمت قانون است.

سردار فتحی‌زاده گفت: برای همه فرماندهان نیرو‌های مسلح، جایگاه سرباز جایگاه ارزشمندی است و حسب تدابیر مقام معظم رهبری وظیفه داریم در جهت اعتلای خدمت سربازی، ارتقای کارایی و بهره‌مندی مؤثر تلاش کنیم؛ همه فرماندهان و مدیران تلاش و همت‌مان بر این است که محیط سربازی را مملو از شادابی و نشاط و خوشایندسازی برای جوانان کنیم.

وی افزود: محیط سربازی به گونه‌ای باید باشد که هم نیرو‌های مسلح از وجود سربازان بهره‌مند شوند و هم سربازان عزیز در دوران خدمت خود از فرصت‌های پیش رو استفاده کرده و رشد و ارتقاء پیدا کنند.

جانشین معاون هماهنگ‌کننده ناجا گفت: یازدهمین جشنواره حضرت علی اکبر (ع) فرصتی است برای بازنگری در اقدامات صورت گرفته و ارزیابی وضعیت موجود و قدردانی از سربازان و جوانان عزیز که خودشان را در عرصه سربازی نشان داده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در این جشنواره که امسال به میزبانی ناجا برگزار شده است در ۱۰ محور از عزیزان جوان تجلیل خواهد شد؛ همچنین تجلیل از ۸ خانواده شهید سرباز، ۳۴ سرباز نمونه، ۱۳ فرمانده و ۵ رده برتر یگانی از دیگر مراسم تقدیر و تجلیل یازدهمین جشنواره حضرت علی‌اکبر (ع) است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار