کد خبر:۷۵۸۹۱۶

تاکسیران برتر پایتخت با رأی شهروندان انتخاب می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با اشاره به برگزاری جشنواره تاکسیرانی گفت: تاکسیران برتر پایتخت با رأی شهروندان انتخاب می‌شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا قنادان، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران در نشست خبری جشنواره تاکسیرانی تهران اظهارداشت: جشنواره تاکسیرانی تهران ۷ تا ۱۳ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می‌شود که در افتتاحیه آن علاوه بر شهردار از وزارت کشور، مجلس، شورای شهر و تاکسیرانی‌های سراسر کشور حضوردارند.

وی بیان داست: محور‌های جشنواره شامل تاکسی مدیریت نظارت و خدمات، تاکسی ارتقاء فرهنگ ترافیکی، تاکسی سلامت و حفظ محیط زیست، تاکسی علم فناوری و کارآفرینی، تاکسی فرهنگ هنر و رسانه است.

قنادان با اشاره به اینکه افراد جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت taxi.tehran.ir مراجعه کنند، گفت: روش‌های رای دادن به تاکسیران نمونه، شماره گیری رایگان کد#۷۷۷، ۱۳۷ و معرفی پلاک تاکسی مربوطه، ورود به اپلیکیشن روبیکا و انتخاب گزینه تاکسی پلاس، مراجعه به سایت سازمان تاکسیرانی به نشانی Taxi.tehran.ir، امتیاز دهی با استفاده از سامانه‌های پرداخت الکترونیکی فون پی، تومن و... است.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران ادامه داد: محور‌های امتیازدهی شامل رفتار و اخلاق حرفه‌ای تاکسیران، آراستگی ظاهری تاکسیران، به کارگیری امکانات رفاهی برای مسافر و نظافت داخلی خودرو است.

قنادان گفت: تاکسیرانی بزرگترین و بیشترین مسئولیت را در حمل و نقل مسافر با ۸۰ هزار ناوگان دارد و تلاش میکنیم اقدامات گسترده‌ای برای خدمت رسانی بیشتر انجام دهیم.

وی افزود: درصد بزرگی از تاکسی‌ها تحت نظارت هوشمند قرار داردو بزرگترین پروژه در این زمینه هفته آینده رونمایی خواهد شد.

* افزایش نرخ تاکسی بر اساس تورم رسمی کشور باشد

قنادان در ادامه در ارتباط با نرخ کرایه تاکسی اظهار داشت: این مسأله برمبنای قیمت تمام شده محاسبه می‌شود و دستگاه‌های مختلف برای تعیین آن اقدام می‌کنند به صورتی که لایحه مربوطه از شهرداری به شورا منتقل و پس از رأی‌گیری جهت تصویب نهایی به فرمانداری ارسال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از معضلات ما در این زمینه اجرای با تأخیر نرخ‌های جدید طی سال‌های گذشته بوده است، افزود: نرخ‌های جدید به طور معمول بر همین اساس از اواسط تابستان اجرا می‌شد و بروکراسی طولانی مانعی برای این مسأله بود.

قنادان بیان داشت: سال گذشته لایحه جدید محاسبه و در شورا بررسی شد و بر اساس تأیید فرمانداری قرار بر این گرفت که مبنای نرخ تاکسی‌ها بر اساس نرخ رسمی کشور باشد که البته ملاحظاتی را فرمانداری در این زمینه داشت و در حال حاضر نکته مهم در مورد بخش‌هایی از دولت است که باید نرخ تورم رسمی در این زمینه استعلام شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران، گفت: امیدواریم امسال اجرای نرخ‌های جدید تاکسی‌ها زودتر از سال گذشته باشد تا بلاتکلیفی شهروندان و تاکسی‌ها در این زمینه برطرف شود.

* ۶۰ درصد تاکسی‌ها مجهز به سامانه پرداخت الکترونیک

وی در ادامه به ضرورت توسعه پرداخت الکترونیک از تاکسی‌ها اشاره کرد و بیان داشت: اکنون بیش از ۶۰ درصد تاکسی‌ها به سامانه پرداخت الکترونیک متصل شده و ۲۴ هزار تاکسی در تهران در این زمینه تجهیز شده‌اند.

* ۲۰ هزار سرویس مدرسه تحت پوشش تاکسیرانی

قنادان با اشاره به اینکه بیش از ۲۰ هزار سرویس مدرسه تحت پوشش سازمان تاکسیرانی هستند، گفت: پروفایل الکترونیکی راننده‌ها در سامانه تاکسیرانی قابل مشاهده است و افراد با درج پلاک راننده می‌توانند از سوابق آن آگاهی یابند.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۴۴۰ پیمانکار سرویس مدرسه ساماندهی آن‌ها را بر عهده داشته که همه دارای پرونده تخصصی است فراخوان برای سرویس مدرسه جهت سال تحصیلی ۹۸-۹۹ از انتهای اردیبهشت آغاز و برنامه ارتقای کیفیت این شرکت‌ها را خواهیم داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار