کد خبر:۷۵۹۰۶۹
رهبر معظم انقلاب:

روابط ایران و پاکستان بر خلاف میل دشمنان آن باید تقویت شود

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (دوشنبه دوم اردیبهشت ماه) در دیدار عمران خان نخست‌وزیر پاکستان و هیئت همراه، ارتباط ملت‌های ایران و پاکستان را ارتباطی قلبی و عمیق برشمردند و گفتند: روابط ۲ کشور به‌رغم دشمنی‌ها باید هرچه بیشتر مستحکم و تقویت شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار با اشاره به ریشه‌های تاریخی ارتباطات ۲ ملت اظهار داشتند: اوج عزت و شکوه شبه قاره‌ی هند در دوران حکومت مسلمانان بر آن بوده است و بزرگ‌ترین ضربه‌ی استعمارگران انگلیسی به این منطقه‌ی مهم، نابود کردن تمدن برجسته‌ی اسلامی در آن بود.

رهبر انقلاب اسلامی با تجلیل از شخصیت‌های بزرگ پاکستانی همچون اقبال لاهوری و محمدعلی جناح، گفتند: روابط خوب، به نفع هر ۲ کشور است، اما این روابط، دشمنان جدی دارد که باید برخلاف میل آن‌ها، همکاری‌ها و ارتباطات در بخش‌های مختلف تقویت شود.

ایشان، مسائل امنیتی در مرز‌های ۲ کشور را مهم خواندند و افزودند: گروه‌های تروریستی که عامل ناامنی در مرز‌ها هستند با پول و سلاح دشمنان تغذیه می‌شوند و یکی از اهداف حرکت‌های ضدامنیتی در مرز‌های ایران و پاکستان، آلوده کردن روابط ۲ کشور است.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین با تشکر از کمک‌های دولت پاکستان در قضیه‌ی سیل اخیر، آغاز سفر آقای عمران خان به کشورمان از مشهد و زیارت حرم مطهر حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا علیه‌السلام را نشانه‌ای خوب برشمردند و ابراز امیدواری کردند با عنایات آن حضرت، این سفر برای هر ۲ کشور مفید و سازنده باشد.

در این دیدار که آقای روحانی رئیس جمهوری نیز حضور داشت، آقای عمران خان نخست‌وزیر پاکستان، مذاکرات خود در تهران را خوب خواند و گفت: در این مذاکرات بسیاری از مسائل حل شد و وزرای پاکستانی نیز مذاکرات خوبی با همتایان ایرانی خود داشتند.

نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به روابط تاریخی ایران و هند، گفت: مسلمانان ۶۰۰ سال بر هند حکومت کردند و تأثیر ایران بر آن‌ها چنان بود که زبان رسمیِ حکومت هند، فارسی شد.

آقای عمران خان بزرگ‌ترین غارت ثروت هند را مربوط به دوره‌ی حضور انگلیس در این کشور خواند و افزود: انگلیسی‌ها همه‌ی ثروت هند را غارت کردند، نظام آموزشی آن را نابود و هند را به‌عنوان مستعمره‌ی جواهرنشان نام‌گذاری کردند.

نخست‌وزیر پاکستان با بیان اینکه برخی نمی‌خواهند روابط تهران و اسلام‌آباد به یکدیگر نزدیک شود، اما می‌توانیم بر مشکلات فائق آییم، خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم روابط ۲ کشور مستحکم‌تر از قبل شود و با دولت جمهوری اسلامی ایران در تماس مستمر خواهیم بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار