کد خبر:۷۵۹۴۸۲

تخریب ویلای جنجالی لواسان در دستور کار قرار گرفت+ سند

کمیسیون ماده صد حکم به «تخریب» اضافه طبقات و اضافه‌بنای پلاک‌ثبتی ۱۹.۷۹۷ لواسان، متعلق به «حسن میرمحمدعلی» داده‌است!

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کمیسیون ماده صد حکم به «تخریب» اضافه طبقات و اضافه‌بنای پلاک‌ثبتی ۱۹.۷۹۷ لواسان، متعلق به «حسن میرمحمدعلی» (داماد آقای شمخانی) داده‌است!

پس از کش و قوس‌های فراوان درمورد اجرای حکم تخریب ویلای «شبنم نعمت‌زاده» و عدم اجرای کامل آن حکم تا حال حاضر، باید دید شهرداری و حوزه قضایی لواسان برای اجرای این حکم تخریب جدید چه اقدامی انجام خواهند داد.
 
تخریب ویلای داماد شمخانی در دستور کار قرار گرفت+ سند

همه این‌ها در حالی است که از مدت‌ها پیش با پیگیری رسانه‌ها و گروه‌های مردمی عدالت‌خواه قوه قضائیه موج جدیدی از برخورد با تخلفات دانه‌درشت‌ها در منطقه لواسان که سالها بهشتی برای متخلفین مبدل شده بود، را آغاز کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار