آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۰۷۶۸
با بودجه ۷۰ میلیون تومانی؛

سالن کورت اسکواش دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افتتاح شد

سالن کورت اسکواش دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با حضور رئیس فدراسیون اسکواش و رئیس اداره ورزش قهرمانی اداره کل تربیت بدنی وزارت علوه به بهره برداری رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهنام کامکار، معاون اداری، مالی و توسعه منابع دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در مراسم افتتاح سالن کورت اسکواش دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اظهار کرد: این سالن با هزینه ۷۰میلیون تومان از محل صرفه‌جویی هزینه‌های غیرضروری و درآمد‌های اختصاصی دانشگاه راه‌اندازی و تجهیز شد.

کامکار افزود: خوشبختانه ریاست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به موضوع تربیت‌بدنی و ایجاد فضا‌های مناسب ورزشی و داشتن افق میان‌مدت و بلند مدت در این حوزه تاکید دارند.

معاون اداری، مالی و توسعه منابع دانشگاه علوم کشاورزی گرگان خاطرنشان کرد: باوجود مشکلات مالی و بودجه‌ای، اعتبارات خوبی در حوزه تربیت بدنی دانشگاه اختصاص یافته است.

در ادامه این مراسم مسعودی سلیمانی، رییس فدراسیون اسکواش کشور گفت: از زحمات و پیگیری‌های مدیریت عالی دانشگاه، قدردانی می‌کنم و انشاءا… در همه برنامه‌های مختص رشته اسکواش، همراه دانشگاه خواهیم بود.

وی بیان کرد: امیدواریم با افتتاح این کورت، زمینه قهرمان‌پروری در استان گلستان، بیش از پیش تقویت شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار