مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در آستانه «روز جهانی کارگر» با اشاره به اهمیت و جایگاه کارگران میادین و بازارهای میوه و تره بار بر ارتقای ایمنی و سلامت کارگران شاغل در این مراکز تأکید کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید سعید راد مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار با تاکید بر لزوم توجه به کارگران به عنوان سرمایه انسانی سازمانهای خدمات رسان افزود: تاکنون ۱۸ میدان و ۹۵ بازار میوه و تره بار بر اساس اصول و ضوابط HSE استانداردسازی شده و بخشهای رفاهی استاندارد ویژه کارگران برای آنها در نظر گرفته شده و این روند تا اجرای استاندارد HSE در تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار ادامه خواهد یافت.
وی به وجود تشکیلات HSE در سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار اشاره کرد و گفت: علاوه بر ایجاد زیرساختهای مناسب برای ارتقای ایمنی و سلامت کارگران، با استقرار و نگهداشت مدیریت سامانه HSE در هر میدان و بازار، نظارت مستمر و دائم بر عملکرد آنها صورت میگیرد.
راد، تامین آسایش و رفاه کارگران به عنوان یکی از اولویتهای سازمان مدیریت میادین را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: در حال حاضر ۲۱۰ خوابگاه با ظرفیت ۳۹۳۱ نفر و ۴۰ سالن غذاخوری در میادین و بازارهای میوه و تره بار در اختیار کارگران قرار دادهایم و در تلاش هستیم تا امکانات رفاهی و تسهیلات خدماتی بیشتری را به این عزیزان اختصاص دهیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اشاره به اینکه موضوع بیمه یکی از مهمترین دغدغههای کارگران است، تصریح کرد: در حال حاضر ۳۴۷۰ نفر از کارگران میادین و بازارهای میوه و تره بار تحت پوشش بیمه قرار دارند و بر موضوع بیمه کارگران از سوی بهره برداران و غرفه داران تاکید داریم.
گفتنی است، سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار هر سال با کمک سازمانهای مربوطه، برنامههای متنوعی را به مناسبتهای مختلف نظیر هفته کارگر، هفته سلامت، هفته دیابت، هفته سرطان، هفته کارگر و ... برای کارگران شاغل در میادین و بازارهای میوه و تره بار اجرا میکند.