آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۱۴۸۶

سقوط «بوئینگ ۷۳۷» در رود فلوریدا

یک فروند هواپیمای «بوئینگ ۷۳۷» آمریکا که از خلیج «گوانتانامو» پرواز کرده بود، ساعاتی پیش در رود ایالت «فلوریدا» سقوط کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک فروند «بوئینگ ۷۳۷» آمریکا که از خلیج «گوانتانامو» در کوبا پرواز کرده بود، جمعه شب به وقت محلی در رودخانه «سنت جانز» فلوریدا سقوط کرد.

پایگاه اینترنتی شبکه «فاکس ۵» به نقل از «لنی کری» شهردار «جکسونویل» گزارش کرد، هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ آمریکا در ساعت ۲۱:۴۰ جمعه شب به وقت محلی از باندفرودگاه به سمت رودخانه سنت جانز منحرف شد.

سخنگوی ایستگاه هوایی نیروی دریایی «جسکونویل» اعلام کرد که هواپیمای نامبرده «از ایستگاه نیروی دریایی خلیج گوانتانامو، کوبا به سمت ایستگاه هوایی نیروی دریایی جکسونویل حرکت کرده بود» و در پایان باندفرودگاه منحرف شد و در رود سنت جانز سقوط کرد.

طبق این گزارش، نیرو‌های امنیتی نیروی دریایی آمریکا درمحل حادثه حاضر شده‌اند و بر اوضاع نظارت دارند.

دفتر کلانتر جکسونویل در یک پیام توییتری اعلام کرد که هواپیمای مذکور در قسمت کم عمق رود سقوط کرده و بر روی آب شناور است.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نیز با مقامات ایالت فلوریدا برای مطرح کردن پیشنهاد کمک تماس گرفته است.

این اولین باری نیست که هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ آمریکا، حادثه‌آفرین می‌شود و تکرار رخداد‌های مربوط به این هواپیما موجب شد که رئیس‌جمهور آمریکا، پرواز «بوئینگ ۷۳۷ مکس» در آمریکا را ممنوع اعلام کند.

پیش از آن نیز، بسیاری از کشور‌های اروپایی، آسیایی و آفریقایی به دنبال سقوط اواخر سال گذشته (اسفندماه) هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس ۸، خطوط هوایی اتیوپی در نزدیکی فرودگاه آدیس‌بابا و کشته شدن ۱۵۷ نفر، پرواز این هواپیما‌های ساخت آمریکا را در کشور‌های خود ممنوع کرده بودند.

بوئینگ ۷۳۷ مکس-۸، آخرین مدل این مدل هواپیما است که از سال ۱۹۶۰ پرواز کرده است. چهار مدل بوئینگ مکس با شماره‌های ۷، ۸، ۹ و ۱۰ وجود دارد و مدل ۸ آن که در اندونزی و اتیوپی سقوط کرد دارای بیشترین طول مدت پرواز است. این هواپیما دارای سوخت کافی برای پرواز‌های طولانی مدت است و توسط برخی از شرکت‌ها برای پرواز بین اروپا و شرق آمریکا نیز در نظر گرفته شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار