رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند به همراه مدیر دانشجویی با حضور در سلف دانشجویی، از نزدیک در جریان وضعیت سلف سرویس دانشگاه و نحوه توزیع غذای دانشجویان قرار گرفت.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدحجت هاشمی، رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند، در سلف دانشجویی داشگاه حضور یافت و طی بازدید از مراحل سرو غذای دانشجویان، از نزدیک وضعیت سلف را بررسی کرد.
در این بازید که همزمان با وعده افطار از ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۱ انجام شد، هاشمی ضمن صرف غذای دانشجویی در گفتگو با دانشجویان، وضعیت سلف سرویس و میزان رضایتمندی آنان از وعدههای غذایی و امکانات سلف را مورد بررسی قرار داد.
دانشجویان نیز با استفاده از فرصت به دست آمده، علاوه بر طرح مسائل مرتبط به سلف سرویس، دیگر نظرات و دغدغههای خود را در حوزههای مختلف با ریاست دانشگاه مطرح کردند.
در حاشیه بازدید از آشپزخانه و سالنهای غذاخوری دانشجویی، مسئولان مربوط در گفتگوهای صمیمانه با کارکنان و دانشجویان، نظرات آنان را در خصوص کمیت و کیفیت وعدههای مختلف غذایی و دیگر مسائل مربوط جویا شدند.
هاشمی در این ملاقات ضمن تشکر از همکاری خوب دانشجویان با کارکنان سلف سرویس اظهار داشتند: غذای سالم و مطبوع حق دانشجویان است و در این راستا از هیچ تلاشی نباید دریغ شود.
وی اظهار امیدواری کرد که با رعایت نظم و انضباط، همکاریهای خوب و سازندهای درحل به موقع برخی مشکلات موجود و رفع آنها از طریق مسئولان ذیربط به عمل آید.