کد خبر:۷۶۴۱۹۶
معاون فرهنگی و امور دانشجویی علوم پزشکی زنجان:

خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان تجمیع می‌شوند

معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: در تلاشیم خوابگاه‌های دانشگاه در محوطه پردیس تجمیع شوند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عمارلو، معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اقدامات خیرین در حوزه‌های مختلف بخصوص خیرین زنجانی که در حوزه سلامت از پیشگامان کشور هستند، گفت: از خیرین خواستاریم در زمینه احداث خوابگاه با دانشگاه علوم پزشکی زنجان مشارکت داشته باشند.

عمارلو افزود: با توجه به اینکه زمین در اختیار دانشگاه و در داخل پردیس برای ساخت خوابگاه وجود دارد لذا گام مهمی در این راه برداشته شده است و مجموعه دانشگاه علوم پرشکی زنجان درصدد است تا با تکیه بر امکاناتی که در اختیار دارد و همراهی و مشارکت خیرین در کمترین زمان ممکن تجمیع خوابگاه‌ها را ممکن کند.

معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار کرد: تجمیع خوابگاه‌ها از هر جهتی می‌تواند به سود این مجموعه باشد، چه از جهت تهیه امکانات و چه به لحاظ دسترسی‌های ساده‌تر برای ساکنین و همچنین ارائه خدمات مطلوب‌تر در فضای تجمیع شده در داخل پردیس و این از مزایای تجمیع خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی زنجان است که ما به دنبال تحقق آن هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار