آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۵۲۵۴

نماینده مردم نیشابور: بانک‌ها با کمبود منابع ناشی از اختلاس مواجهند

چنارانی گفت: بانک‌ها با کمبود منابع مالی ناشی از اختلاس‌ها، دزدی‌ها و وام‌های میلیاردی آقازاده‌ها درگیر شده‌اند، حال آیا باید کارآفرینان هستی‌شان را از دست بدهند تا خانواده آقازاده‌ها به عیش و نوش بپردازند؟
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هاجر چنارانی در نطق میان دستور خود در نشست علنی امروز مجلس (یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸) گفت: امام بزرگوارمان فرمودند: اگر ربا در کشوری مثل کشور ما در بانکش در تجارتش و در بین مردمش وجود داشته باشد، نمی‌توانیم بگوییم که جمهوری ما جمهوری اسلامی است.

نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در سه سال اخیر مراجع تقلید بیش از ۱۵۰ بار گفتند که بانک‌های ما ربوی هستند و نظام بانکداری ما باید اصلاح شود، خلق پول از پول اشتباه است، مسدودی وام‌ها، بهره مرکب، دیرکرد، سود و زیان، بنگاه‌داری بانک‌ها تماماً دارای اشکال است، چرا برای وصول پول‌های موهوم حتی به مزایده متوسل می‌شوند و می‌گویند قانون است.

وی افزود: متأسفانه بانک‌ها با کمبود منابع ناشی از اختلاس‌ها، رانت‌ها، دزدی‌ها و وام‌های میلیاردی آقازاده‌ها که اتفاقا بدون وثیقه انجام شده است، درگیر شده‌اند، حال آیا باید کارآفرینان اشتباهات آقایان را جبران کنند؟ آیا باید هستی خود را از دست بدهند تا خانواده آقازاده‌ها و فرزندانشان در خارج به عیش و نوش بپردازند؟

چنارانی خاطرنشان کرد: باید بپذیریم بانک‌ها از خلأ‌های قانونی سوءاستفاده می‌کنند تا املاک، زمین، ساختمان‌ها و کارخانه‌های کارآفرینان را مصادره و غصب کنند. اصلاح نظام بانکداری، اصلاح رونق تولید است. نظام غلط بانکی متأسفانه منازل مردم، محل کسب و کار مردم، کارخانه‌ها و شرکت‌ها را مصادره می‌کند.

نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: متأسفانه جامعه ایرانی دچار بی‌اخلاقی و فراموش‌شدگی شده است، جامعه‌ای که در تحریم‌ها و تورم‌ها عده‌ای غنی و غنی‌تر شده‌اند و عده‌ای فقیر و فقیرتر، این جامعه نیست، از جامعه‌ای که عده‌ای می‌خورند و کار نمی‌کنند و روز به روز ثروتمندتر می‌شوند و عده‌ای نمی‌خورند بلکه کار می‌کنند، ولی هر روز متأسفانه فقیر و فقیرتر می‌شوند نمی‌شود دفاع کرد. نجات چنین جامعه‌ای سخت است مگر اینکه اشکالاتمان را بپذیریم و به سمت یکسان‌سازی حرکت کنیم. اتحاد و همدلی راه نجات ماست.

وی افزود: وابستگی به نفت و خام‌فروشی باید کاهش یابد، اصلاح ساختار بودجه یک کار اساسی است و فرصت چهارماهه رهبری به مجلس برای این اصلاح دو ماهش گذشته است و این اصلاح ساختار بودجه یک اصلاح اساسی در رونق تولید است.

چنارانی در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه گرانی افسارگسیخته، ناامیدی و یأس مردم همه مانده‌اند، فردا قیمت‌ها چگونه است؟ این همه گفتیم خودروی ملی، به محض تحریم دیدیم همه خودرو‌ها در انبار‌ها برای یک قطعه کوچک دپو شد و ماند. مقام معظم رهبری راهکار ارائه دادند و فرمودند: فراخوان بدهید از جوانان و سرآمدان و فضلا و شایستگان دعوت کنید، جوانان آمادگی دارند قطعات را در داخل تولید کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار