آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۵۴۴۶

مهاجرت دلالان مسکن و خودرو به بازارهای زیرزمینی

سخنگوی اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی با هشدار نسبت به تبعات حذف قیمت از آگهی‌های فروش خودرو و مسکن، از کوچ خریداران و فروشندگان به کانال‌ها و گروه‌های تلگرامی و شکل‌گیری بازار‌های زیرزمینی توسط دلالان خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، الفت نسب، با اشاره به اینکه حذف قیمت‌ها از آگهی‌های فروش خودرو و مسکن، نتوانسته بازار را آرام کند اظهار کرد: حذف قیمت از آگهی‌های فروش خودرو و مسکن در سایت‌های آگهی، نه تنها تاثیری در وضعیت بازار نگذاشته، بلکه متاسفانه زمینه‌ساز مهاجرت خریداران و فروشندگان از سایت‌های رسمی آگهی به سمت بازار‌های غیررسمی و زیرزمینی شده است.

سخنگوی اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی با بیان اینکه شورای عالی فضای مجازی و دادستانی نیز این نگرانی را دارند اضافه کرد: متاسفانه آمار‌های به دست آمده نشان می‌دهد که دلالان با سوءاستفاده از وضعیت اخیر، مبادرت به راه‌اندازی بازار‌های زیرزمینی بدون هویت کرده‌اند و گروه‌های تلگرامی بزرگ و کانال‌هایی راه‌اندازی شده که در آن‌ها قیمت خودرو و مسکن نرخ گذاری می‌شود.

وی ادامه داد: با مهاجرت خریداران و فروشندگان به این بازار‌های زیرزمینی و با توجه به اینکه این گروه‌ها و کانال‌ها با تبلیغات بسیار، سعی در جذب مخاطبان بیشتر دارند، این نگرانی وجود دارد که کانال‌های بی‌هویت تلگرامی و گروه‌های بی نام و نشان، مرجع قیمت‌گذاری و خرید و فروش خودرو و مسکن شوند و جایگزین سایت‌های آگهی قانونی شوند که تحت نظارت دستگاه‌های مسئول، درحال فعالیتند.

الفت نسب خاطرنشان کرد: در صورت شکل‌گیری چنین بازار‌های زیرزمینی، قطعاً اتفاقات خوشایندی نمی‌افتد.

  گفتنی است، طی هفته‌های گذشته و به دنبال ملتهب شدن قیمت‌ها در بازار مسکن و خودرو، سایت‌های آگهی، اقدام به حذف قیمت از لیست آگهی‌های فروش خود شدند و در ادامه مقرر شده بود با همکاری اتحادیه‌های ذی‌ربط، روزانه کف قیمت‌ها به سایت‌های آگهی اعلام شود و بر اساس این قیمت‌های اعلامی، فروشندگان مجاز به درج قیمت شوند؛ اما به گفته الفت نسب، اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو، همکاری لازم را نداشته و این طرح عملیاتی نشده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار