
۴۱۰ هزار در روز جهانی قدس از مترو استفاده کردند
مدیریت ارتباطات شرکت بهره برداری مترو اعلام کرد: در راهپیمایی روز جهانی قدس حدود ۴۱۰ هزارنفر از شهروندان تهرانی از خطوط مترو به صورت رایگان استفاده کردند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیریت ارتباطات شرکت بهره برداری مترو با اشاره به حضور باشکوه مردم شریف و روزه دار تهرانی در روز جهانی قدس اعلام کرد: متروی تهران از ابتدای صبح جمعه با آمادگی کامل و با تلاش پرسنل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در بخشهای مختلف، تمام توان خود را برای ارائه خدمات مطلوب به شرکت کنندگان روز جهانی قدس به کار گرفت و طبق آمار به دست آمده از ابتدای سرویس دهی تا پایان مراسم، ۴۱۰ هزار نفر از شهروندان تهرانی از مترو به صورت رایگان استفاده کردند.
شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در روز جمعه دهم خرداد ۹۸ همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس در تمامی خطوط یک، دو، سه، چهار، پنج، شش و هفت متروی تهران و حومه به صورت رایگان خدمات رسانی کرد.
شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در روز جمعه دهم خرداد ۹۸ همزمان با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس در تمامی خطوط یک، دو، سه، چهار، پنج، شش و هفت متروی تهران و حومه به صورت رایگان خدمات رسانی کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.