برگزاري همايش «رابطه‌هاي رنگي» در دانشگاه پيام نور مشهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۹

برگزاري همايش «رابطه‌هاي رنگي» در دانشگاه پيام نور مشهد

همايش «رابطه‌هاي رنگي»، 25 فروردين ماه توسط مديريت فرهنگي دانشگاه پيام نور مشهد در اين دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام ابوالحسن ايزدخواه از اساتيد اخلاق حوزه و دانشگاه در اين همايش گفت: با توجه به مشكلات بزرگي كه امروزه با جامعه ما دست به گريبان است، دغدغه دانشجو چگونگي رابطه برقرار كردن با جنس مخالف است.

وي ضمن قابل تشخيص دانستن ارتباطات سالم و ناسالم، ريشه ارتباطات ناسالم را اشكالات و خلع‌هاي روحي معرفي كرد و افزود: آنچه بر وجود انسان حاكم است عقل اوست لذا بايد بدانيم عشق عبارت است از دلبستگي به تصميم عقل و افراط و تفريط ها در اين زمينه باعث به تاراج رفتن ديني است كه براي حفظ آن در زمان انقلاب 70 هزار و در جنگ تحميلي 200 هزار شهيد تقديم كرده ايم.

اين استاد همچنين با اشاره به آيات 22 و 23 سوره قصص، رابطه حضرت موسي (ع) با دختران شعيب (ع) را به عنوان رابطه سالم بين دو جنس مخالف معرفي كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار