کد خبر:۷۷۱۱۱۷

شهرداری تهران «سگ‌های ولگرد» را پس از «پلاک‌کوبی» واگذار می‌کند

مدیرعامل شرکت صنایع و مشاغل شهر تهران درباره با جمع‌آوری سگ‌های ولگرد و بی‌صاحب گفت: درحال حاضر ماهانه هزار سگ در سطح تهران جمع آوری می‌شوند که پس از پلاک‌کوبی و تایید دامپزشکان به عنوان سگ نگهبان، به صورت رایگان در اختیار افراد قرار می‌گیرند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا تحصیلی در حاشیه بازدید خبرنگاران از نقاهتگاه و مرکز نگهداری سگ‌های ولگرد گفت: هم اکنون شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران طرحی را در ارتباط با جمع‌آوری و ساماندهی سگ‌های ولگرد و بی صاحب در پایتخت آغاز کرده است.

وی تصریح کرد: جمع‌آوری سگ‌های ولگرد و بی‌صاحب طی سال‌های گذشته در دستور کار شرکت ساماندهی قرار گرفته است، اما در ماه‌های اخیر و با توجه به گزارشاتی مبنی بر مشاهده سگ‌های ولگرد و هار، شرکت صنایع و مشاغل شهرداری تهران فعالیت خود را در این حوزه افزایش داده است. بر همین اساس سگ‌های ولگرد و بی‌صاحب از سطح شهر و حریم پایتخت جمع‌آوری و به این مرکز که در محدوده آرادکوه مستقر است منتقل می‌شوند.

مدیرعامل شرکت صنایع و مشاغل شهر تهران ادامه داد: مرکز نگهداری و نقاهتگاه سگ‌های ولگرد حدود ۵ سال پیثش در محدوده آرادکوه احداث شده است که این مرکز ظرفیت نگهداری و پذیرش ۴۰۰ قلاده سگ ولگرد را دارد و در واقع این سگ‌ها پس از قرنطینه و پلاک‌کوبی به سطح جنگل سرخه‌حصار، چیتگر و جنگل یاس رها می‌شوند.

تحصیلی ادامه داد: در حال حاضر ماهانه یک هزار سگ ولگرد و بی‌صاحب در سطح شهر و از مناطقی، چون ۱۵، ۱۶ و ۱۷ جمع‌آوری و پس از پلاک‌کوبی در نقاهتگاه سگ‌ها و با تایید دامپزشکان این سگ‌ها در اختیار افرادی که نیاز به سگ نگهبان داشته باشند قرار داده می‌شوند.

وی همچنین از راه‌اندازی سامانه‌ای برای ثبت‌نام سگ‌های نگهبان خبر داد و گفت: بزودی این سامانه و سایت راه‌اندازی می‌شود و افراد می‌توانند با مراجعه به این سامانه و ثبت مشخصات خود اقدام به گرفتن سگ‌های نگهبان و بدون هزینه کنند. در حال حاضر ۲۷۰ قلاده سگ در نقاهتگاه آرادکوه پلاک‌کوبی شده‌اند که بزودی در سطح جنگل‌های اشاره شده رهاسازی می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه در فرآیند گرفتن سگ‌های بی‌صاحب و ولگرد از داروی بی‌هوشی استفاده می‌شود، گفت: برخلاف ادعای برخی مدعیان حمایت از حیوانات، به هیچ عنوان این سگ‌ها کشته نمی‌شوند. در حال حاضر تعدادی از حامیان حیوانات نیز با حضور در نقاهتگاه و مرکز نگهداری سگ‌های ولگرد در فرآیند پلاک‌کوبی و همچنین قرنطینه آن‌ها نظارت می‌کنند.

تحصیلی افزود: متاسفانه برخی از افراد سودجو اقدام به استفاده از این حیوان نجیب کرده و در این رابطه پولسازی می‌کنند و این در حالی است که حیواناتی که در اختیار این افراد است به هیچ عنوان پلاک‌کوبی نشده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار