کد خبر:۷۷۱۴۱۵
محمدرضا مدحی:

‌می‌توانیم در بازار سنگ‌های قیمتی قطب جهانی شویم/ ظرفیتی که سالانه ۱ میلیون شغل ایجاد می‌کند

رئیس هلدینگ حاج رضا گفت: می‌توانیم با جایگزینی فروش سنگ‌های قیمتی و نیمکه قیمتی فرآوری شده با ارزش افزوده چندین برابر بجای خام فروشی علاوه بر ارز آوری برای کشور سالیانه بیش از ۱ میلیون شغل ایجاد کنیم.

‌می‌توانیم در بازار سنگ‌های قیمتی قطب جهانی شویم/ ظرفیتی که سالانه ۱ میلیون شغل ایجاد می‌کند





به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی تجارت پرسودی را در سطح جهان به خود اختصاص داده است، به که براساس آخرین آمار ارائه شده در دنیا میزان سرمایه در گردش آن سالانه حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد دلار است، اما آنچه اهمیت این سنگ‌های با ارزش را در گردش مالی چند برابر می‌کند، بحث فرآوری و تراش این سنگ‌های قیمتی است.


با وجود اینکه ایران جزو ۱۰ کشور برتر دنیا به لحاظ وجود تنوع معادن سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی به‌شمار می‌رود، اما به گفته مسئولان، سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی ایران از سهم ناچیزی در بازار‌های جهانی برخوردار است. ایران از یک‌سو سرشار از معادن سنگ‌های قیمتی است که به بهشت گوهرشناسان معروف شده است و انواع و اقسام سنگ‌های قیمتی به جز الماس در آن یافت می‌شود.

۲۰ درصد منابع سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی دنیا در ایران قرار دارد که با توجه به این ظرفیت در صورت حمایت دولت می‌توان مشاغل بسیاری را در بخش خانگی ایجاد کرد و حتی می‌توان ۸۰۰ هزار تا یک میلیون شغل در این بخش ایجاد کرد.


محمد رضا مدحی رئیس هلدینگ حاج رضا در نشست خبری از آغاز پروژه " ایران سرزمین جواهر " خبر داد و از همکاری دفتر پیگیری‌های ویژه دفتر ریاست جمهوری تشکر کرد.

مدحی با بیان اینکه کشور ایران به لحاظ منابع سنگی بسیار غنی است و از ذخایر عظیم سنگ‌های قیمتی برخوردار است گفت: یکی از اهداف اصلی توسعه سنگ‌های تزئینی و فرآوری آن‌ها راه اندازی کارگاه‌های کوچک به ویژه در مناطق محروم کشور است.

رئیس هلدینگ حاج رضا اضافه کرد: پویایی، اشتغال پایدار، شرکت همگانی و رفاه اجتماعی شعار این مجموعه است و می‌توانیم با جایگزینی فروش سنگ‌های قیمتی و نیمکه قیمتی فرآوری شده با ارزش افزوده چندین برابر بجای خام فروشی علاوه بر ارز آوری برای کشور سالیانه بیش از ۱ میلیون شغل ایجاد کنیم.

مدحی تاکید کرد: در این پروژه نیاز به هیچگونه تسهیلات داخلی و خارجی نداریم و با کمک نیرو‌های متخصص و خلاق خود کار را توسعه خواهیم داد.

وی افزود: علاوه بر استفاده از ارزش افزوده‌ی سنگ‌ها و جواهرات تراشیده شده در نظر داریم در حوزه ساخت دستگاه‌های مربوطه با دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان وارد همکاری شویم.

رئیس هلدینگ حاج رضا ادامه داد: به دنبال آن هستیم که در عمل جای هند و تایلند را در بازار سنگ قاره آسیا بگیریم و با توجه به منابع و ظرفیت‌های موجود این اتفاق در آینده نزدیک اتفاق خواهد افتاد و البته می‌توانم به جرات بگویم توانایی تبدیل شدن به قطب جهانی سنگ‌های قیمتی برای ایران وجود دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار