کد خبر:۷۷۱۵۳۴

پیش بینی دمای بالای ۳۰ درجه در اکثر استان‌ها

کارشناس هواشناسی گفت: دیروز در­ ۳۱ مرکز استان دمای بالای ۳۰ درجه داشتیم و برخی از شهر‌های جنوبی کشور دمای بالای ۴۵ درجه را تجربه کردند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کارشناس هواشناسی گفت: دیروز در­ ۳۱ مرکز استان دمای بالای ۳۰ درجه داشتیم و برخی از شهر‌های جنوبی کشور دمای بالای ۴۵ درجه را تجربه کردند

امیر سرکرده افزود: پدیده غالب گرمای هوا است که در بیشتر مراکز استان‌ها دمای بالای ۳۰ درجه را داشتیم و دمای اهواز به ۴۹ درجه نیز رسید.

وی گفت: دیروز در برخی شهر‌ها بارش پراکنده داشتیم و پیش بینی می‌شود­ امروز بارش‌های پراکنده و خفیفی­ در استان‌های آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز، مرکزی، شرق و همچنین ارتفاعات شمال شرق کشور داشته باشیم.

کارشناس هواشناسی افزود: آب‌های خلیج فارس­ به علت وزش باد، مواج و متلاطم پیش بینی میشود ­­و ارتفاع موج در آن به دو متر می‌رسد. در ساحل دریای عمان هم ارتفاع موج به سه متر خواهد رسید.
 
کد ویدیو


سرکرده گفت: در نواحی جنوبی و مرکزی کشور هم وزش باد پیش بینی می‌شود و طی امروز و فردا در شمال اصفهان، جنوب سمنان، قم و مرکزی وزش باد شدید رخ خواهد داد که باعث تولید گرد و خاک می‌شود.

کارشناس هواشناسی گفت: همچنین درجنوب شرق کشور از جمله زابل نیز باد‌های ۱۲۰­ روزه طی امروز و فردا رخ می‌دهد البته این شرایط در نواحی غربی کشور از جمله استان خوزستان نیز حاکم خواهد بود.

کارشناس هواشناسی ادامه داد: آسمان تهران امروز صاف است و دما حداکثر به ۳۶ درجه می‌رسد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار