وزیر اسبق جهاد کشاورزی گفت: همانطور که توانستیم در گندم خودکفا شویم در تمام محصولات غذایی و کشاورزی میتوانیم، اما پیاده نظام دشمن در داخل اجازه عملیاتی شدن آن را نمیدهد.
گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو- سینا احدیان، به مناسبت روز جهاد کشاورزی سراغ محمدرضا اسکندری وزیر اسبق جهاد کشاورزی و رئیس کنونی سازمان اقتصادی کوثر (بخش اقتصادی بنیاد شهید و امور ایثارگران) رفتیم تا از ظرفیتهای تولید محصولات کشاورزی کشور، وضعیت موجود، وضعیت مطلوب و علل کاستیها و عقب ماندگیها در این حوزه اطلاعات کسب کنیم.
اسکندری پیش از آن که در دولت نهم از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ وزیر جهاد کشاورزی شود در دولت هشتم و دوره وزارت حجتی وزیر کنونی جهاد کشاورزی به عنوان مجری طرح خودکفایی گندم انتخاب میشود و شاید بتوان گفت: علت اصلی وزیر شدن وی در دولت اول احمدی نژاد نیز اجرای طرح استراتژیک خودکفایی گندم بوده است.
وزیر اسبق کشاورزی معتقد است جهاد سازندگی که به فرمان امام خمینی (ره) بنیان گذار انقلاب اسلامی برای رفع محرومیت و آبادانی کشور به ویژه روستاها تشکیل شد به الگویی برای کشورهای مختلف از جمله آفریقا مبدل گردید، اما با روی کار آمدن دولت اصلاحات و مجلس ششم علی رغم موافق نبودن مقام معظم رهبری در وزارت کشاورزی ادغام شد و جلوی الگو سازی آن گرفته شد.
وی اعتقاد دارد همین جماعتی که جهاد سازندگی را ازبین برد و امروز اعتقادی به تفکر و مدیریت جهادی ندارد اجازه شکوفایی ظرفیتهای عظیم کشور به ویژه در حوزه کشاورزی را نمیدهد و خواسته یا ناخواسته در زمین دشمن بازی میکند.
وزیر اسبق جهاد کشاورزی گفت: همانطور که توانستیم در گندم خودکفا شویم در تمام محصولات غذایی و کشاورزی میتوانیم، اما پیاده نظام دشمن در داخل اجازه عملیاتی شدن آن را نمیدهد چرا که اگر اینگونه شود از زیر چتر و سلطه مستکبران رها میشویم و برای همه مستضعفان و بسیاری از کشورهای دنیا الگو میشویم و آنها از این موضوع بیم دارند.
جریانی که اعتقادی به رویکرد و تفکر "ما میتوانیم " ندارد و به اسم مزیت اقتصادی و تجارت آزاد جهانی سعی در کنترل بازار با واردات دارد و متوجه نیست که کشور نیاز به استقلال اقتصادی و عدم وابستگی دارد.
جریانی که در ۴۰ سال اخیر با خام فروشی نفت و منابع طبیعی و ورادات گسترده در توسعه صنعتی و کشاورزی کشور سنگ اندازی کرده و اقتصاد ایران را به نحوی که امروز در فشار تحریمی خود را نشان میدهد شکننده و ضربهپذیر کرده است.
اسکندری با شناختی که در سطوح مختلف حوزه کشاورزی بدست آورده بر این باور است که با توجه به ظرفیتها و توانمندیهای کشور نسبت به بسیاری از کشورها علاوه بر این که میتوانیم در تمام محصولات غذایی و کشاورزی خودکفا باشیم و نیاز جمعیت ۸۰ میلیونی را تامین کنیم بلکه میتوانیم تا ۳۰۰ میلیون جمعیت را با همین داشتهها مدیریت کنیم به شرطی که رویکرد و مدیریت بهره برداری از منابع درست و مناسب و به اصطلاح رایج جهادی باشد.
در فیلم زیر بخشی از سخنان وزیر اسبق کشاورزی تقدیم می شود.
آقای اسکندری یکی از موفق ترین وزرای دولت نهم بود و تنها وزیر جهادکشاورزی که متعهد و متخصص و علاقه مند به این عرصه بود.
دیدگاه او درباره نیروهای نفوذی در بخش کشاورزی را تایید می کنیم.
واقعا همينطوره
در هر زمينه اي با مسئولان سالم و دلسوز صحبت ميكنم همين رو ميگن نوع نگاه و طرز تفكر مديران و سياست گذاران غرب زده و واداده كه اعتقادي به توليد و رشد مستقل كشور ندارن و همه ي عالم رو در آمريكا و اروپا ميبينن
خیلی جالبه که در همون دولت اصلاحات هم که کار بزرگ خودکفایی گندم انجام شده متولی اش یک مدیر انقلابی و جهدی بوده اما اون ها به نام خودشون زدن و استفاده کردن
و کیه که ندونه اصلا به این چیزا اعتقاد ندارن
ادامه صحبتها رو هم منتشر کننین مرسی
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
دیدگاه او درباره نیروهای نفوذی در بخش کشاورزی را تایید می کنیم.
در هر زمينه اي با مسئولان سالم و دلسوز صحبت ميكنم همين رو ميگن نوع نگاه و طرز تفكر مديران و سياست گذاران غرب زده و واداده كه اعتقادي به توليد و رشد مستقل كشور ندارن و همه ي عالم رو در آمريكا و اروپا ميبينن
و کیه که ندونه اصلا به این چیزا اعتقاد ندارن
ادامه صحبتها رو هم منتشر کننین مرسی