آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۲۰۰۷
عبداللهی در گفتگو با دانشجو:

نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه خوارزمی رو به کاهش است

معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی گفت: نسبت دانشجو به استاد در این دانشگاه ۲۰ به یک است و طی ۵ سال گذشته تقریبا این نسبت رو به کاهش بوده است.

محمدحسین عبداللهی، معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با بیان اینکه نسبت دانشجو به استاد در این دانشگاه ۲۰ به یک است، گفت: تقریبا طی پنج سال گذشته این روند به صورت مثبت طی شده و این نسبت رو به کاهش بوده است.

عبداللهی ادامه داد: در نظر داریم این عدد را به ۱۸ برسانیم و به همین نسبت براساس نیاز دانشگاه جذب استاد در برنامه دانشگاه قرار دارد.

معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی با اشاره به اینکه در برخی رشته‌ها از اساتید مدعو استفاده می‌شود، افزود: در برخی رشته‌ها کاهش پذیرش داریم و همین باعث می‌شود به عدد ایده آل نسبت استاد به دانشجو نزدیک شویم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار