راه اندازي گروه پژوهشي مطالعات لوله و صنايع وابسته در دانشگاه بيرجند
دكتر سيد حجت هاشمي در گفت و گو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: اين گروه پژوهشي جديد زمينه ساز استمرار فعاليت هاي تحقيقاتي اساتيد و دانشجويان در ارتباط با مباحث مختلف انرژي، توليد ورق و فولاد، فرم دهي و توليد لوله و مخزن مي شود.
وي با اشاره به انجام طرح هاي تحقيقاتي در اين گروه گروه پژوهشي افزود: در حال حاضر دو طرح پژوهشي طراحي و ساخت دستگاه آزمايش ضربه سقوطي مجهز به مداد الكترونيكي اندازه گيري نيرو و مقايسه سطح شكست نمونه تست ضربه سقوطي وتست ضربه شارپي در فولاد ترمومكانيكال در گروه پژوهشي مطالعات لوله و صنايع وابسته دانشگاه بيرجند در دست بررسي است.
معاون پژوهشي دانشگاه بيرجند اضافه كرد: طرح هاي در دست بررسي گروه پژوهشي مطالعات لوله و صنايع وابسته به طرح هاي وابسته به شركت گاز استان خراسان جنوبي و دانشگاه تقسيم مي شود.
وي تصريح كرد: با توجه به راه اندازي اين گروه آزمايشي جديد در دانشگاه بيرجند تا كنون دو نشريه خبرنامه گروه پژوهشي مطالعات لوله و صنايع وابسته در بهار و تابستان 1389 منتشر شده است./انتهاي پيام/