شاخص هر حركتي در کشور نظر رهبر معظم انقلاب باشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۲۴۰
مديركل امور ديني و اعزام مبلغ سازمان اوقاف:

شاخص هر حركتي در کشور نظر رهبر معظم انقلاب باشد

مديركل امور ديني و اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خيريه گفت: شاخص هر حركتي در کشور اسلامي ما بايد تبعيت از نظر رهبر معظم انقلاب باشد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از قم، حجت‌الاسلام سيد جلال رضوي‌ مهر امروز در حاشيه سركشي و ديدار از طرح فراغت تابستاني سازمان اوقاف، با اشاره به فتنه‌هاي اخير و هجمه‌ها عليه رهبر معظم انقلاب تصريح كرد: امروزه دل هر آزادي‌خواهي به كلام رهبري معطوف شده و فصل‌الخطاب و شاخص هر حركت در جامعه اسلامي بايد نظر مقام معظم رهبري باشد.

وي افزود: بايد خواسته و سخن رهبر معظم انقلاب ملاك قرار گيرد تا سرانجام نيك به دنبال هر حركتي باشد.

مديركل امور ديني و اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خيريه گفت: افراط و تفريط موجب بروز مشكلاتي خواهد شد، لذا بايد همواره گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب بوده و از ايشان تبعيت كنيم.

رضوي مهر ادامه داد: همگان بايد با تكيه بر وحدت و انسجام، قلب امام عصر(عج) را شاد كرده و مايه مباهات اسلام شويم.

وي گفت: بايد مدارس علمي و تخصصي وقفي در حوزه‌هاي علميه ايجاد شود و موضوع وقف چون موضوعات ديگر مورد بررسي و كاوش علمي قرار گيرد.

مديركل امور ديني و اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خيريه با بيان اينکه بايد مبلغان ديني به موضوع وقف توجه داشته باشند تا بتوانند اين فرهنگ را در جامعه نهادينه كنند، تصريح كرد: مبلغان ديني بايد با اخلاص با مردم سخن بگويند تا اثرات سخن آنها در مردم پديدار شود./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار